Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis, la vizita din Coreea de Sud. A surprins prin apariția sa, mai elegantă ca niciodată FOTO

Prima doamnă a ales o ținută sobră

Scris de: Daoud Andra

23 Apr. 2024

Klaus Iohannis și soția lui se află, zilele acestea, într-o vizită oficială în Coreea de Sud. Cei doi au aterizat la Seul, unde au fost întâmpinați de autoritățile sud-coreene, după care au vizitat primul obiectiv de pe agendă. Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita din Asia.

Carmen Iohannis, apariție elegantă în Coreea de Sud

Cuplul prezidențial efectuează în prezent o vizită în Coreea de Sud, iar primele imagini au fost date deja publicității. Klaus Iohannis și soția lui au vizitat zona demilitarizată și Cimitirul Național din Seul și amândoi au ales ținute sobre. Președintele a optat pentru un costum închis la culoare, cămașă albă și cravată bleumarin.

Prima doamnă, pe de altă parte, a ales un costum din două piese, de culoare neagră. Fusta până la genunchi și taiorul cu peplum și mâneci trei sferturi au fost accesorizate cu o pereche de pantofi stiletto negri. Deux-pieces-ul poartă semnătura creatoarei de modă Eli Lăslean, cu care prima doamnă colaborează de ani buni.

Vezi și: Cum a mers îmbrăcată Carmen Iohannis la slujba de Înviere 2024. Mesajul special transmis de președintele Klaus Iohannis de Paștele Catolic

Carmen și Klaus Iohannis, în vizită la cimitirul din Seul

Ce se întâmplă cu hainele purtate de Carmen Iohannis

De când este prima doamnă a României, Carmen Iohannis a colaborat cu câțiva designeri cunoscuți pentru aparițiile sale oficiale. Cel mai des soția președintelui a purtat ținute semnate de Eli Lăslean și de Andreea Tincu. Cele două creatoare de modă îi împrumută frecvent haine sau creează ținute special pentru ca prima doamnă să le poarte cu anumite ocazii.

Vezi și: Cum arătau Carmen și Klaus Iohannis în tinerețe. Imaginile inedite au scăpat pe internet, cu greu îi recunoști

O parte dintre ținutele pe care le poartă prima doamnă îi rămân ei, celelalte se întorc la creatoarele de modă care le-au făcut, care le vând sau le păstrează. Eli Lăslean declara, într-un interviu acordat în trecut, că păstrează toate hainele pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru prima doamnă.

”Aceste rochii sunt piese unicat și nu le vând. Toate ținutele pe care le-am creat până acum pentru doamna Carmen Iohannis, și sunt în jur de 50, le-am păstrat, nu am vândut niciuna dintre ele. Unele sunt la dânsa, altele sunt la mine. Ținutele le fac din suflet, am o colecție întreagă. Poate că, la un moment dat, voi face o expoziție, mă mai gândesc. Refac însă adesea același model de rochie, pentru clientele care îl doresc, însă doar după ce îl poartă pentru prima dată doamna Carmen Iohannis”, a spus creatoarea de modă într-un interviu pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *