Ipostaze îndrăznețe cu Mihaela Rădulescu în tinerețe. Cum au schimbat-o anii pe rivala Andreei Marin FOTO

Cum arăta Mihaela Rădulescu la începuturile carierei în televiziune.

Mihaela Rădulescu arată fabulos la cei 54 de ani ai săi. Mulți spun însă că a exagerat cu intervențiile estetice, însă diva de la Monaco nu are operații care să îi modifice fizionomia, ci doar injecții cu botox, o rinoplastie și implanturi mamare. Dovadă sunt și fotografiile din tinerețe ale vedetei.

Ipostaze îndrăznețe cu Mihaela Rădulescu în tinerețe

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai mediatizate persoane publice din România. Ea a devenit celebră, odată cu apariția în emisiunea ”Duminica în familie” din postura de prezentator, apoi cariera ei în televiziune a continuat pe aceeași pantă ascendentă, fiind de multe ori cooptată în producții de succes ale principalelor posturi TV generaliste de la noi, Antena 1 și Pro TV.

Citește și: Cum se înțeleg acum Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Detalii incredibile ies la iveală după ani bune de rivalitate

Frumoasă, carismatică și sexy, diva de la Monco a fost întotdeauna o țintă a bărbaților celebri de la noi, dar puțini s-au bucurat de prezența ei. Mihaela Rădulescu a avut trei mariaje și tot atâtea divorțuri. Ea a avut o relație și cu Dan Chișu și a trăit o poveste de dragoste timp de mai mulți ani cu Dani Oțil, iar în prezent se iubește cu Felix Baumgartner.

De-a lungul anilor, vedeta în vârstă de 54 de ani a suferit mai multe intervenții estetice pentru a se menține tânără și frumoasă, printre care și o operație de rinoplastie. Ea și-a pus implanturi mamare, și-a făcut injecții cu botox, dar și lifting facial, potrivit presei mondene.

Ipostaze îndrăznețe cu Mihaela Rădulescu în tinerețe
Ipostaze îndrăznețe cu Mihaela Rădulescu în tinerețe

Mihaela Rădulescu, trei căsnicii eșuate

Mihaela Rădulescu, fostă Țiganu, a fost căsătorită de trei ori, dar niciunul dintre soți nu a reușit să îi rămână alături. Diva de la Monaco s-a căsătorit în 1989 cu Bogdan Rădulescu, de care a divorțat imediat după Revoluție. În 1997, Mihaela Rădulescu i-a devenit soție lui Ștefan Bănică Jr., dar mariajul lor avea să se sfârșească doi ani mai târziu și asta pentru că artistul ar fi înșelat-o pe fosta prezentatoare TV.

Citește și: Cum o cheamă pe Mihaela Rădulescu, de fapt. Numele secret care nu apare în acte

În 2004, Mihaela Rădulescu s-a căsătorit cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, dar au divorțat în 2008. Divorțul lor a fost secondat de un scandal mediatic de amploare. Din utlimul mariaj, vedeta are un băiat, pe Ayan, acum în vârstă de 21 de ani.

Fostul soț al divei, Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a și păstrat, a făcut declarații uluitoare despre vedetă. El a mărturisit că deși a prins-o în timp ce îl înșela, a considerat că relația lor mai merită o șansă. În cele din urmă însă au ajuns să se despartă.

”Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme.
Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă. Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă.

Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit.”, a spus Bogdan Rădulescu, care în 2014 a fost condamnat cu executare la 2 ani și 7 luni de închisoare într-un dosar cu vânzare de bijuterii și ceasuri contrafăcute.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gheboasă, cel mai romantic interviu în luna dragostei!
5.3 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *