Trucul care îţi salvează hainele arse cu fierul de călcat. Ai nevoie de un singur ingredient din bucătărie
Cu un singur ingredient pe care îl găsești în bucătărie îți poți salva hainele arse cu fierul de călcat.
Cum trăiești tu zi de zi ca să te regăsești? Călătorești, decorezi, redecorezi, petreci timp în casa și în grădina ta, te informezi, citești, gătești! Îți cunoaștem pasiunile și necesitățile, din acest motiv venim în sprijinul tău cu articole actuale, cu informații complete și cu sfaturi pentru a economisi timp și energie.
Principalele domenii de interes din care îți vom aduce sfaturi utile și tutoriale:
Travel – locații, obiceiuri, tradiții, comunități
Home&deco / Casa și grădina – spațiul tău
Psihologie și știință
Carieră – educație și formare
Ce mai citim – prezentare cărți
Rețete
Cu un singur ingredient pe care îl găsești în bucătărie îți poți salva hainele arse cu fierul de călcat.
Vei observa că, învățând să gestionezi mai bine cumpărăturile și păstrarea alimentelor, vei face economii şi vei evita risipa alimentară.
Cât trebuie să fiarbă ouăle de Paşte, pentru ca ele să iasă perfect. Dacă vă plac ouăle de Paște, trebuie să știți cât timp să le fierbeți pentru care acestea să iasă gustoase.
În cazul în care nu folosiți mănuși de unică folosință, există câteva trucuri simple și eficiente, pentru a scăpa de vopseaua de pe mâini.
Acest preparat se regăsește în lucrarea celebrului bucătar Radu Anton Roman, care a venit cu cele mai utile sfaturi.
Pentru Miercurea Mare există mai multe obiceiuri și tradiții respectate de oameni. Anul acesta, Paștele se sărbătorește pe 24 aprilie
În această zi, credincioșii țin cont de câteva superstiții și obiceiuri pe care le păstrează din cele mai vechi timpuri. De exemplu, Marțea Mare este dedicată predicii de pe Muntele Măslinilor
Anul acesta, Paștele pică pe 24 aprilie, iar din 7 martie, credincioșii au ținut postul de 40 de zile.
Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a prepara o rețetă de pască mănăstirească, cum o prepară măicuțele
Carnea de miel este foarte gustoasă, însă medicii trag un semnal de alarmă în ceea ce priveşte consumul acestui tip de carne.