Rețete - Pagina 102 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Petronela Radu | 11 Apr. 2023

Cât timp se lasă aluatul de cozonac la dospit, de fapt. Secretul Gabrielei Cristea pentru a obține cozonaci pufoși și savuroși

Cum pregătește Gabriela Cristea cozonacii

Citește mai mult
Cât timp se lasă aluatul de cozonac la dospit, de fapt. Secretul Gabrielei Cristea pentru a obține cozonaci pufoși și savuroși
De Daoud Andra | 11 Apr. 2023

Ce drojdie trebuie să folosești pentru aluatul de cozonac. Acesta este secretul, de fapt, ca să iasă mare și pufos

Care este cantitatea corectă

Citește mai mult
Ce drojdie trebuie să folosești pentru aluatul de cozonac. Acesta este secretul, de fapt, ca să iasă mare și pufos
De Daria Petrescu | 09 Apr. 2023

Modele ouă de Paște 2023. Idei pentru toate gospodinele

Atunci când vă apucați de vopsitul ouălor, nu trebuie să vă limitați la kituri-le de vopsire a ouălor de Paște de la magazin. Iată câteva idei

Citește mai mult
Modele ouă de Paște 2023. Idei pentru toate gospodinele
De Oana Matei | 05 Apr. 2023

Pâinea care nu îngrașă – rețeta simplă. Nu conține ulei sau făină, ingredientele nebănuite cu care o poți prepara

Rețetă de pâine dietetică

Citește mai mult
Pâinea care nu îngrașă - rețeta simplă. Nu conține ulei sau făină, ingredientele nebănuite cu care o poți prepara
De Petronela Radu | 04 Apr. 2023

Ingredientul care se pune pe pulpa de miel, înainte de a se băga la cuptor. Așa iese carnea fragedă și delicioasă

O rețetă foarte simplă, dar plină de savoare

Citește mai mult
Ingredientul care se pune pe pulpa de miel, înainte de a se băga la cuptor. Așa iese carnea fragedă și delicioasă
De Petronela Radu | 03 Apr. 2023

Nu mai arunca pâinea rămasă. O poți folosi în numeroase moduri în bucătărie, vei rămâne surprins

Se pregătesc repede și sunt foarte delicioase

Citește mai mult
Nu mai arunca pâinea rămasă. O poți folosi în numeroase moduri în bucătărie, vei rămâne surprins
De Oana Matei | 01 Apr. 2023

Secretul celui mai bun cozonac de post. Ingredientul care îl face delicios, trebuie neapărat să-l adaugi în compoziție

Sfaturi utile pentru prepararea cozonacului de post

Citește mai mult
Secretul celui mai bun cozonac de post. Ingredientul care îl face delicios, trebuie neapărat să-l adaugi în compoziție
De Oana Matei | 31 Mar. 2023

Ingredientul special de pus în carnea tocată de la chiftele. Așa vor ieși suculente și crusta lor va fi crocantă

Ce să pui neapărat în compoziție

Citește mai mult
Ingredientul special de pus în carnea tocată de la chiftele. Așa vor ieși suculente și crusta lor va fi crocantă
De Oana Matei | 29 Mar. 2023

Secretul celui mai gustos pilaf de post. Ingredientul secret pe care să-l adaugi. Nu te poți sătura. Are un gust special

Pașii pe care trebuie să-i urmezi

Citește mai mult
Secretul celui mai gustos pilaf de post. Ingredientul secret pe care să-l adaugi. Nu te poți sătura. Are un gust special
De Daoud Andra | 28 Mar. 2023

Cât timp se prăjește peștele pe fiecare parte. Regula de aur pentru o crustă crocantă. Așa fac bucătarii în marile restaurante

De câte ori trebuie să îl întorci

Citește mai mult
Cât timp se prăjește peștele pe fiecare parte. Regula de aur pentru o crustă crocantă. Așa fac bucătarii în marile restaurante
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Alex Velea, despre criticile din online: „Lumea tot mereu găsește nod în papură”. Cum fac față ...
Alex Velea a vorbit deschis despre presiunile și criticile la care el și soția sa, Antonia, sunt supuși de ani buni. Cei doi trăiesc permanent…
Dumbrăveanu Bianca
Final de septembrie răcoros. Cum va fi vremea în ultimele zile ale lunii
Ultima săptămână din septembrie aduce temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor țării, mai ales pe timpul nopții, când mercurul din termometre se apropie de pragul de…
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…