Rețete - Pagina 114 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Petronela Radu | 26 Jan. 2023

Ingredientul pe care să-l pui în apa în care fierb cartofii. Secretul bucătarilor pentru un gust de senzație

Trucuri utile pentru orice gospodină

Citește mai mult
Ingredientul pe care să-l pui în apa în care fierb cartofii. Secretul bucătarilor pentru un gust de senzație
De Petronela Radu | 25 Jan. 2023

De ce să nu lași niciodată ușa deschisă la baie. Motivul nebănuit

Ce să faci pentru a te feri de energiile negative

Citește mai mult
De ce să nu lași niciodată ușa deschisă la baie. Motivul nebănuit
De Petronela Radu | 25 Jan. 2023

Ingredientul de aur pentru o omletă pufoasă. Ce nu trebuie să-ți lipsească, va ieși perfectă așa

Cum să pregătești cea mai bună omletă

Citește mai mult
Ingredientul de aur pentru o omletă pufoasă. Ce nu trebuie să-ți lipsească, va ieși perfectă așa
De Daoud Andra | 25 Jan. 2023

Cât timp se fierbe carnea de curcan, de fapt. Secretul pentru un gust perfect, e important să știi

Așa va fi întotdeauna fragedă

Citește mai mult
Cât timp se fierbe carnea de curcan, de fapt. Secretul pentru un gust perfect, e important să știi
De Cezar Andrei | 24 Jan. 2023

Când se pun perișoarele în ciorbă, de fapt. Secretul gospodinelor pentru o ciorbă gustoasă

Când se pun perișoarele în ciorbă? Este o întrebare des întâlnită printre gospodine. Ciorba de perișoare este un preaparat absolut delicios, dacă știum cum să îl gătim corect. Una dintre […]

Citește mai mult
Când se pun perișoarele în ciorbă, de fapt. Secretul gospodinelor pentru o ciorbă gustoasă
De Cezar Andrei | 23 Jan. 2023

Ingredientul secret pe care îl pun doar gospodinele istețe în musaca. Iese foarte gustoasă așa

Cea mai simplă și gustoasă rețetă de musaca

Citește mai mult
Ingredientul secret pe care îl pun doar gospodinele istețe în musaca. Iese foarte gustoasă așa
De Daoud Andra | 23 Jan. 2023

Când se adaugă smântâna în ciorbă ca să nu se brânzească. Este regulă de aur pentru bucătarii de top

Așa îți va ieși ciorba perfect

Citește mai mult
Când se adaugă smântâna în ciorbă ca să nu se brânzească. Este regulă de aur pentru bucătarii de top
De Petronela Radu | 22 Jan. 2023

Ce să pui în cornulețe ca să iasă fragede. Ingredientul care nu trebuie să lipsească din aluat, așa se mențin proaspete timp îndelungat

Rețeta, pas cu pas pentru cornulețe fragede

Citește mai mult
Ce să pui în cornulețe ca să iasă fragede. Ingredientul care nu trebuie să lipsească din aluat, așa se mențin proaspete timp îndelungat
De Petronela Radu | 21 Jan. 2023

Cât borș se pune în ciorbă. Când se pune, de fapt. Multe gospodine fac asta greșit

Câte feluri de borș există

Citește mai mult
Cât borș se pune în ciorbă. Când se pune, de fapt. Multe gospodine fac asta greșit
De Petronela Radu | 21 Jan. 2023

Ce trebuie să faci înainte de a pune cartofii la prăjit. Așa ies crocanți la exterior și moi la interior

Ce înseamnă prăjirea dublă a cartofilor

Citește mai mult
Ce trebuie să faci înainte de a pune cartofii la prăjit. Așa ies crocanți la exterior și moi la interior
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Alex Velea, despre criticile din online: „Lumea tot mereu găsește nod în papură”. Cum fac față ...
Alex Velea a vorbit deschis despre presiunile și criticile la care el și soția sa, Antonia, sunt supuși de ani buni. Cei doi trăiesc permanent…
Dumbrăveanu Bianca
Final de septembrie răcoros. Cum va fi vremea în ultimele zile ale lunii
Ultima săptămână din septembrie aduce temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor țării, mai ales pe timpul nopții, când mercurul din termometre se apropie de pragul de…
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…