Cozonac pufos și aromat. Rețeta explicată pentru începători, nu dai greș cu ea. Secrete din bucătărie
Ingrediente și mod de preparare
Ingrediente și mod de preparare
Trucuri utile numai bune de pus în practică în această perioadă
Ține cont de aceste detalii dacă vrei ca preparatul tău să fie foarte gustos
Trucuri pentru un tiramisu foarte bun de la Adi Hădean
Deși este considerat un preaparat destul de controversat, caltaboșul nu lipsește de pe mesele românilor de Sărbători. Rețetele și denumirea acestui preparat sunt însă diverse, în funcție de fiecare regiune […]
Chef Florin Dumitrescu: „În caz contrar, compoziția se va înmuia și riscăm să stricăm salata”
Așa va fi perfectă pentru torturi și prăjituri
Ce trebuie să scrie pe punga de făină potrivită pentru aluatul de cozonac
Nici nu te gândeai că poți folosi atâtea alimente pentru a decora salata de boeuf!
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Salata de boeuf este unul dintre preparatele nelipsite de pe masa românilor de sărbători. Deși în rețeta originală de salată de […]