Rețete - Pagina 119 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Cezar Andrei | 24 Dec. 2022

Rețetă caltaboș cu orez și ceapă. Ingredientul care nu trebuie să lipsească. Așa iese un preparat delicios

Cum se face caltaboșul cu orez și ceapă.

Citește mai mult
Rețetă caltaboș cu orez și ceapă. Ingredientul care nu trebuie să lipsească. Așa iese un preparat delicios
De Cezar Andrei | 23 Dec. 2022

Cum se face aluatul pentru fursecuri. Se prepară rapid și poate fi folosit la diverse deserturi

Cel mai fraged și gustos aluat pentru fursecuri

Citește mai mult
Cum se face aluatul pentru fursecuri. Se prepară rapid și poate fi folosit la diverse deserturi
De Daoud Andra | 23 Dec. 2022

Coji de eclere, rețeta ușoară și rapidă. Cea mai simplă metodă pentru a pregăti eclere acasă

Ce este și cum se face aluatul opărit

Citește mai mult
Coji de eclere, rețeta ușoară și rapidă. Cea mai simplă metodă pentru a pregăti eclere acasă
De Daoud Andra | 23 Dec. 2022

Ingredientul care frăgezește carnea de porc. Ce trebuie să presari pe ea, înainte de a o pune la cuptor. Trucul genial

Așa obții cea mai fragedă friptură de porc

Citește mai mult
Ingredientul care frăgezește carnea de porc. Ce trebuie să presari pe ea, înainte de a o pune la cuptor. Trucul genial
De Daoud Andra | 23 Dec. 2022

Ce trebuie să faci cu drojdia înainte de a o pune în aluatul de cozonac. Așa iese perfect, trucul cu care nu dai greș

Cum activezi drojdia, înainte de a o adăuga în aluat

Citește mai mult
Ce trebuie să faci cu drojdia înainte de a o pune în aluatul de cozonac. Așa iese perfect, trucul cu care nu dai greș
De Daoud Andra | 22 Dec. 2022

Secretul pentru cei mai gustoși cârnați de casă. Iată trucul marilor bucătari pentru a da savoare preparatului

Care este secretul pentru un rezultat delicios

Citește mai mult
Secretul pentru cei mai gustoși cârnați de casă. Iată trucul marilor bucătari pentru a da savoare preparatului
De Petronela Radu | 22 Dec. 2022

Cum se afumă slănina ca să iasă delicioasă. Rețeta de succes a unui renumit maestru culinar

Pașii care trebuie urmați înainte de a fi pusă la afumat

Citește mai mult
Cum se afumă slănina ca să iasă delicioasă. Rețeta de succes a unui renumit maestru culinar
De Oana Matei | 22 Dec. 2022

Cozonac pufos și aromat. Rețeta explicată pentru începători, nu dai greș cu ea. Secrete din bucătărie

Ingrediente și mod de preparare

Citește mai mult
Cozonac pufos și aromat. Rețeta explicată pentru începători, nu dai greș cu ea. Secrete din bucătărie
De Petronela Radu | 21 Dec. 2022

Cât timp trebuie să frămânți aluatul de cozonac. Secretul pentru cel mai pufos și gustos cozonac

Trucuri utile numai bune de pus în practică în această perioadă

Citește mai mult
Cât timp trebuie să frămânți aluatul de cozonac. Secretul pentru cel mai pufos și gustos cozonac
De Petronela Radu | 21 Dec. 2022

Câtă maioneză se pune, de fapt, în salata de boeuf. Secretul pentru un gust savuros

Ține cont de aceste detalii dacă vrei ca preparatul tău să fie foarte gustos

Citește mai mult
Câtă maioneză se pune, de fapt, în salata de boeuf. Secretul pentru un gust savuros
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Alex Velea, despre criticile din online: „Lumea tot mereu găsește nod în papură”. Cum fac față ...
Alex Velea a vorbit deschis despre presiunile și criticile la care el și soția sa, Antonia, sunt supuși de ani buni. Cei doi trăiesc permanent…
Dumbrăveanu Bianca
Final de septembrie răcoros. Cum va fi vremea în ultimele zile ale lunii
Ultima săptămână din septembrie aduce temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor țării, mai ales pe timpul nopții, când mercurul din termometre se apropie de pragul de…
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…