Rețete - Pagina 121 din 145 - Ego.ro

Rețete

De Petronela Radu | 07 Dec. 2022

Secretul pentru ca sarmalele să nu se prindă niciodată de oală. Ce trebuie să faci înainte de a le pune la fiert

Sfaturi numai bune de pus în practică

Citește mai mult
Secretul pentru ca sarmalele să nu se prindă niciodată de oală. Ce trebuie să faci înainte de a le pune la fiert
De Cezar Andrei | 07 Dec. 2022

Secretul pentru cea mai suculentă friptură. Ce să adaugi lângă carne, înainte de a o băga la cuptor. Trucul de aur

Metoda pe care doar bucătarii cu experiență o cunosc pentru o friptură suculentă, fragedă și extrem de gustoasă

Citește mai mult
Secretul pentru cea mai suculentă friptură. Ce să adaugi lângă carne, înainte de a o băga la cuptor. Trucul de aur
De Petronela Radu | 06 Dec. 2022

Ingredientul de aur pentru cei mai buni cârnați de casă. Ce trebuie să adaugi în compoziție ca să iasă pufoși și gustoși

Bucătarul Marian Toma: „Se poate amesteca și carne de porc cu vită”

Citește mai mult
Ingredientul de aur pentru cei mai buni cârnați de casă. Ce trebuie să adaugi în compoziție ca să iasă pufoși și gustoși
De Petronela Radu | 06 Dec. 2022

Cât timp se lasă ardeii umpluți la fiert. Așa ies delicioși. Secretul pe care trebuie să-l afli

Rețeta, pas cu pas

Citește mai mult
Cât timp se lasă ardeii umpluți la fiert. Așa ies delicioși. Secretul pe care trebuie să-l afli
De Oana Matei | 06 Dec. 2022

Fasole bătută cu ceapă călită, rețetă de post. Ingredientul pe care să-l adaugi ca să fiarbă mai repede

Ingrediente și mod de preparare

Citește mai mult
Fasole bătută cu ceapă călită, rețetă de post. Ingredientul pe care să-l adaugi ca să fiarbă mai repede
De Petronela Radu | 05 Dec. 2022

Ce trebuie să faci dacă ți se taie maioneza. Secretul pentru o textură cremoasă

Există mai multe trucuri pentru a o repara

Citește mai mult
Ce trebuie să faci dacă ți se taie maioneza. Secretul pentru o textură cremoasă
De Cezar Andrei | 04 Dec. 2022

Ce trebuie să presari în apa în care fierbi mămăliga. Regula de aur ca să iasă perfectă și cremoasă

Cum se gătește mămăliga perfectă

Citește mai mult
Ce trebuie să presari în apa în care fierbi mămăliga. Regula de aur ca să iasă perfectă și cremoasă
De Cezar Andrei | 04 Dec. 2022

Câtă maioneză se pune în salata de vinete, de fapt. Multe gospodine greșesc rețeta, de asta nu iese gustoasă

Rețeta delicioasă de salată de vinete

Citește mai mult
Câtă maioneză se pune în salata de vinete, de fapt. Multe gospodine greșesc rețeta, de asta nu iese gustoasă
De Cezar Andrei | 04 Dec. 2022

Cu ce trebuie să ungi oala înainte de a pune sarmalele la fiert. E secretul bucătarilor de top ca să iasă fragede și pufoase

Acest truc va face ca rețeta ta de sarmale să iasă din anonimat

Citește mai mult
Cu ce trebuie să ungi oala înainte de a pune sarmalele la fiert. E secretul bucătarilor de top ca să iasă fragede și pufoase
De Cezar Andrei | 03 Dec. 2022

De ce să pui carnea de pui în lapte câteva minute înainte de preparare. Trucul e genial, numai așa o vei prepara

Beneficiile marinării cărnii de pui cu lapte

Citește mai mult
De ce să pui carnea de pui în lapte câteva minute înainte de preparare. Trucul e genial, numai așa o vei prepara
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Ce poți planta în grădină sau în curte pentru a scăpa de căpușe, purici și țânțari
Pe timp de vară, grădinile și curțile devin locuri ideale pentru relaxare, dar și pentru a te confrunta cu insecte neplăcute, cum ar fi căpușele,…
Dumbrăveanu Bianca
Cât durează slujba de botez, la ortodocși sau la catolici
Botezul este unul dintre cele mai importante sacramente ale creștinismului, marcând intrarea unui copil în comunitatea religioasă și legătura sa cu Dumnezeu. În ciuda faptului…
Dumbrăveanu Bianca
Începuturile relației dintre Meghan Markle și Prințul Harry: Cum au apărut poreclele regale ale ...
Într-un interviu recent acordat prietenei sale, Jamie Kern Lima, Meghan Markle a vorbit despre începuturile relației cu Prințul Harry și despre modul în care au…