Rețete - Pagina 124 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Daoud Andra | 09 Dec. 2022

Câtă nucă se pune la un cozonac. Rețeta tradițională, iese delicios dacă respecți acești pași

Ce se întâmplă dacă pui prea multă nucă în cozonac

Citește mai mult
Câtă nucă se pune la un cozonac. Rețeta tradițională, iese delicios dacă respecți acești pași
De Oana Matei | 09 Dec. 2022

Plăcintă cu carne și ciuperci. Rețetă pentru Sărbători. E delicioasă, nu trebuie să-ți lipsească de pe masă

Ingrediente și mod de preparare

Citește mai mult
Plăcintă cu carne și ciuperci. Rețetă pentru Sărbători. E delicioasă, nu trebuie să-ți lipsească de pe masă
De Daoud Andra | 08 Dec. 2022

Ce să nu pui niciodată în salata de boeuf. Îi strică tot gustul

Ingredientul care strică gustul salatei de boeuf

Citește mai mult
Ce să nu pui niciodată în salata de boeuf. Îi strică tot gustul
De Petronela Radu | 08 Dec. 2022

Cozonac pufos după rețeta bunicii. Secretul pentru un gust ca pe vremuri

Vei obține cozonaci pufoși și foarte gustoși

Citește mai mult
Cozonac pufos după rețeta bunicii. Secretul pentru un gust ca pe vremuri
De Petronela Radu | 08 Dec. 2022

Cum se prepară maioneza pentru salata de boeuf. Sigur ai greșit și tu până acum, de asta nu îți iese pufoasă și gustoasă

În mai puțin de un minut va fi gata

Citește mai mult
Cum se prepară maioneza pentru salata de boeuf. Sigur ai greșit și tu până acum, de asta nu îți iese pufoasă și gustoasă
De Daoud Andra | 07 Dec. 2022

Secretul celei mai pufoase și cremoase negrese. Ingredientul special pe care să îl adaugi în aluat

Care este ingredientul-cheie și când trebuie să îl adaugi în aluat

Citește mai mult
Secretul celei mai pufoase și cremoase negrese. Ingredientul special pe care să îl adaugi în aluat
De Petronela Radu | 07 Dec. 2022

Cu ce să ungi cozonacii ca să iasă lucioși și rumeni. Amestecul pe care trebuie să îl prepari

Cât timp trebuie să stea la dospit aluatul pentru cozonaci

Citește mai mult
Cu ce să ungi cozonacii ca să iasă lucioși și rumeni. Amestecul pe care trebuie să îl prepari
De Petronela Radu | 07 Dec. 2022

Secretul pentru ca sarmalele să nu se prindă niciodată de oală. Ce trebuie să faci înainte de a le pune la fiert

Sfaturi numai bune de pus în practică

Citește mai mult
Secretul pentru ca sarmalele să nu se prindă niciodată de oală. Ce trebuie să faci înainte de a le pune la fiert
De Cezar Andrei | 07 Dec. 2022

Secretul pentru cea mai suculentă friptură. Ce să adaugi lângă carne, înainte de a o băga la cuptor. Trucul de aur

Metoda pe care doar bucătarii cu experiență o cunosc pentru o friptură suculentă, fragedă și extrem de gustoasă

Citește mai mult
Secretul pentru cea mai suculentă friptură. Ce să adaugi lângă carne, înainte de a o băga la cuptor. Trucul de aur
De Petronela Radu | 06 Dec. 2022

Ingredientul de aur pentru cei mai buni cârnați de casă. Ce trebuie să adaugi în compoziție ca să iasă pufoși și gustoși

Bucătarul Marian Toma: „Se poate amesteca și carne de porc cu vită”

Citește mai mult
Ingredientul de aur pentru cei mai buni cârnați de casă. Ce trebuie să adaugi în compoziție ca să iasă pufoși și gustoși
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Alex Velea, despre criticile din online: „Lumea tot mereu găsește nod în papură”. Cum fac față ...
Alex Velea a vorbit deschis despre presiunile și criticile la care el și soția sa, Antonia, sunt supuși de ani buni. Cei doi trăiesc permanent…
Dumbrăveanu Bianca
Final de septembrie răcoros. Cum va fi vremea în ultimele zile ale lunii
Ultima săptămână din septembrie aduce temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor țării, mai ales pe timpul nopții, când mercurul din termometre se apropie de pragul de…
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…