Rețete - Pagina 125 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Petronela Radu | 06 Dec. 2022

Cât timp se lasă ardeii umpluți la fiert. Așa ies delicioși. Secretul pe care trebuie să-l afli

Rețeta, pas cu pas

Citește mai mult
Cât timp se lasă ardeii umpluți la fiert. Așa ies delicioși. Secretul pe care trebuie să-l afli
De Oana Matei | 06 Dec. 2022

Fasole bătută cu ceapă călită, rețetă de post. Ingredientul pe care să-l adaugi ca să fiarbă mai repede

Ingrediente și mod de preparare

Citește mai mult
Fasole bătută cu ceapă călită, rețetă de post. Ingredientul pe care să-l adaugi ca să fiarbă mai repede
De Petronela Radu | 05 Dec. 2022

Ce trebuie să faci dacă ți se taie maioneza. Secretul pentru o textură cremoasă

Există mai multe trucuri pentru a o repara

Citește mai mult
Ce trebuie să faci dacă ți se taie maioneza. Secretul pentru o textură cremoasă
De Cezar Andrei | 04 Dec. 2022

Ce trebuie să presari în apa în care fierbi mămăliga. Regula de aur ca să iasă perfectă și cremoasă

Cum se gătește mămăliga perfectă

Citește mai mult
Ce trebuie să presari în apa în care fierbi mămăliga. Regula de aur ca să iasă perfectă și cremoasă
De Cezar Andrei | 04 Dec. 2022

Câtă maioneză se pune în salata de vinete, de fapt. Multe gospodine greșesc rețeta, de asta nu iese gustoasă

Rețeta delicioasă de salată de vinete

Citește mai mult
Câtă maioneză se pune în salata de vinete, de fapt. Multe gospodine greșesc rețeta, de asta nu iese gustoasă
De Cezar Andrei | 04 Dec. 2022

Cu ce trebuie să ungi oala înainte de a pune sarmalele la fiert. E secretul bucătarilor de top ca să iasă fragede și pufoase

Acest truc va face ca rețeta ta de sarmale să iasă din anonimat

Citește mai mult
Cu ce trebuie să ungi oala înainte de a pune sarmalele la fiert. E secretul bucătarilor de top ca să iasă fragede și pufoase
De Cezar Andrei | 03 Dec. 2022

De ce să pui carnea de pui în lapte câteva minute înainte de preparare. Trucul e genial, numai așa o vei prepara

Beneficiile marinării cărnii de pui cu lapte

Citește mai mult
De ce să pui carnea de pui în lapte câteva minute înainte de preparare. Trucul e genial, numai așa o vei prepara
De Cezar Andrei | 03 Dec. 2022

Ce trebuie să presari neapărat pe carnea de porc înainte de a o pune la cuptor. Așa va ieși fragedă și cu o crustă aurie și crocantă

Ingredientul secret pentru o rețetă de friptură de porc perfectă

Citește mai mult
Ce trebuie să presari neapărat pe carnea de porc înainte de a o pune la cuptor. Așa va ieși fragedă și cu o crustă aurie și crocantă
De Petronela Radu | 02 Dec. 2022

De ce nu crește aluatul de cozonac. Principala greșeală de evitat

Sfaturi foarte importante

Citește mai mult
De ce nu crește aluatul de cozonac. Principala greșeală de evitat
De Petronela Radu | 02 Dec. 2022

Câtă sare se pune la sarmale, de fapt. Greșeala majoră pe care o fac multe persoane

Rețetă sarmale cu carne de porc

Citește mai mult
Câtă sare se pune la sarmale, de fapt. Greșeala majoră pe care o fac multe persoane
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Alex Velea, despre criticile din online: „Lumea tot mereu găsește nod în papură”. Cum fac față ...
Alex Velea a vorbit deschis despre presiunile și criticile la care el și soția sa, Antonia, sunt supuși de ani buni. Cei doi trăiesc permanent…
Dumbrăveanu Bianca
Final de septembrie răcoros. Cum va fi vremea în ultimele zile ale lunii
Ultima săptămână din septembrie aduce temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor țării, mai ales pe timpul nopții, când mercurul din termometre se apropie de pragul de…
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…