Rețete - Pagina 131 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Daoud Andra | 14 Nov. 2022

Cum faci cel mai bun șnitel. Ingredientul secret pe care îl folosește chef Cătălin Scărlătescu

Cu ce să înlocuiești pesmetul, pentru o crustă crocantă

Citește mai mult
Cum faci cel mai bun șnitel. Ingredientul secret pe care îl folosește chef Cătălin Scărlătescu
De Cristina Cândea | 13 Nov. 2022

Cele mai renumite supe din lume. Trebuie să le încerci dacă ajungi în aceste ţări

Iată care sunt supele tradiționale cele mai gustoase din lume.

Citește mai mult
Cele mai renumite supe din lume. Trebuie să le încerci dacă ajungi în aceste ţări
De Daria Petrescu | 12 Nov. 2022

Cum se face mămăliga. Secretul pe care trebuie să-l știi pentru o textură moale

Pentru a obține o mămăligă perfectă pe care să o consumați atât ca garnitură, cât și ca fel de mâncare principal, vă recomandăm câteva trucuri

Citește mai mult
Cum se face mămăliga. Secretul pe care trebuie să-l știi pentru o textură moale
De Daoud Andra | 11 Nov. 2022

Secretul pentru o maioneză perfectă acasă. Cu ce o repari când „s-a tăiat“

Iată ce să faci dacă maioneza s-a tăiat!

Citește mai mult
Secretul pentru o maioneză perfectă acasă. Cu ce o repari când „s-a tăiat“
De Petronela Radu | 11 Nov. 2022

Secretul pentru cea mai gustoasă carne la garniță. Cum trebuie prăjită carnea, de fapt

De ce ingrediente ai nevoie

Citește mai mult
Secretul pentru cea mai gustoasă carne la garniță. Cum trebuie prăjită carnea, de fapt
De Cezar Andrei | 10 Nov. 2022

Așa faci cel mai bun aluat de clătite. Numai așa le vei prepara de acum înainte. Gustul lor este senzațional

Ingredientul nebănuit cu ajutorul căruia vei face clătitele perfecte

Citește mai mult
Așa faci cel mai bun aluat de clătite. Numai așa le vei prepara de acum înainte. Gustul lor este senzațional
De Petronela Radu | 10 Nov. 2022

Cât unt se pune la piure, de fapt. Așa va ieși pufos și aerat, trucul secret al gospodinelor iscusite

Trucuri simple pentru un piure gustos și sățios

Citește mai mult
Cât unt se pune la piure, de fapt. Așa va ieși pufos și aerat, trucul secret al gospodinelor iscusite
De Petronela Radu | 10 Nov. 2022

Ce trebuie să faci dacă varza pentru sarmale este prea acră sau sărată. Metoda folosită de chef Sorin Bontea, asta schimbă complet gustul

Rețeta lui Sorin Bontea pentru cele mai gustoase sarmale

Citește mai mult
Ce trebuie să faci dacă varza pentru sarmale este prea acră sau sărată. Metoda folosită de chef Sorin Bontea, asta schimbă complet gustul
De Oana Matei | 10 Nov. 2022

Ruladă cu banane și cremă caramel. Tehnica de rulare a blatului explicată pas cu pas

Ce să adaugi în rețetă pentru un desert absolut delicios

Citește mai mult
Ruladă cu banane și cremă caramel. Tehnica de rulare a blatului explicată pas cu pas
De Daria Petrescu | 09 Nov. 2022

Cât trebuie fiartă carnea de pui. Așa se pregătește corect, secretul gospodinelor iscusite

Spre deosebire de puiul de țară, crescut la curte, puiul cumpărat din comerț fierbe mai repede

Citește mai mult
Cât trebuie fiartă carnea de pui. Așa se pregătește corect, secretul gospodinelor iscusite
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Alex Velea, despre criticile din online: „Lumea tot mereu găsește nod în papură”. Cum fac față ...
Alex Velea a vorbit deschis despre presiunile și criticile la care el și soția sa, Antonia, sunt supuși de ani buni. Cei doi trăiesc permanent…
Dumbrăveanu Bianca
Final de septembrie răcoros. Cum va fi vremea în ultimele zile ale lunii
Ultima săptămână din septembrie aduce temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor țării, mai ales pe timpul nopții, când mercurul din termometre se apropie de pragul de…
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…