Prăjitură cu gem de caise și bezea cu nucă. Trucul secret pentru a obține bezeaua perfectă
Etape de preparare pentru deliciosul preparat
Etape de preparare pentru deliciosul preparat
Rețeta pas cu pas
Cât trebuie fiartă dulceața de prune. Prunele sunt fructe răspândite în țara noastră și se găsesc sub diverse soiuri, pe gustul fiecăruia
Cât timp se fierb perișoarele. Carnea pentru perișoare poate să fie ori de pui, de porc, de vită sau un amestec între carnea de porc și vită
La ce temperatură se coace crema de zahăr ars. Crema de zahăr ars este alegerea perfectă a celor care nu vor să petreacă prea mult timp în bucătărie, pentru a prepara ceva dulce
Ce rol are crema de mascarpone în această rețetă?
Sfaturi utile pentru prepararea tartei perfecte cu spanac și gorgonzola
Varză călită cu sos de roșii și coaste de porc afumate, cea mai gustoasă mâncare tradițională.
Câtă drojdie se pune la gogoși. Copiii iubesc gogoșile, însă preparatul este și preferatul celor mari, chiar dacă are cam multe calorii
Șnițel parizian de pui cu dressing de iaurt cu usturoi. Trucuri ca să iasă crocant și savuros.