Găluște cu prune. Ingredientul secret pe care să îl adaugi ca să iasă delicioase
Găluște cu prune rețetă. Aluatul se face cu piure de cartofi, ouă și făină. Aluatul este turtit și tăiat în pătrățele
Găluște cu prune rețetă. Aluatul se face cu piure de cartofi, ouă și făină. Aluatul este turtit și tăiat în pătrățele
Dacă și ție îți place salata de boeuf, dar nu mănânci pentru că nu vrei să te îngrași, trebuie să știi asta
Trucuri pentru a elimina toxinele din carnea de pui din supermarket
Ca să faci clătite perfecte e nevoie să știi anumite reguli
Ziua de Rusalii este una cu multe tradiții de care creștinii țin cont. Ce se mănâncă în această zi
Cheesecake fără coacere cu căpșuni. Simplu de preparat, fără coacere, puteți prepara Cheesecake în diferite moduri
Iată cum se prepară socata după rețeta clasică din copilărie.
Există un truc simplu care va face ca găluștele să nu se desfacă în supă
Vinetele au o textură similară cu cea a roșiilor. Le puteți folosi la supe, tocănițe, dar mai întâi trebuie să aflați câteva secrete, pentru a ieși gustoase.
Vinetele au început să fie apreciate ca legume abia în secolul al XV-lea, dar ele au apărut cu sute de ani înainte de Hristos