La câte grade se coace drobul de miel. Care este temperatura optimă
Drobul este un preparat culinar tradițional românesc și consumat, în general, în perioada sărbătorilor Pascale, alături de alte mâncăruri specifice
Drobul este un preparat culinar tradițional românesc și consumat, în general, în perioada sărbătorilor Pascale, alături de alte mâncăruri specifice
Carnea de miel nu lipseşte de pe mesele românilor în perioada Paştelui. Astfel, dacă vrei să prepari o friptură delicioasă, trebuie să fii atent şi la condimentele pe care le alegi pentru acest preparat.
Cât trebuie să fiarbă ouăle de Paşte, pentru ca ele să iasă perfect. Dacă vă plac ouăle de Paște, trebuie să știți cât timp să le fierbeți pentru care acestea să iasă gustoase.
În cazul în care nu folosiți mănuși de unică folosință, există câteva trucuri simple și eficiente, pentru a scăpa de vopseaua de pe mâini.
Acest preparat se regăsește în lucrarea celebrului bucătar Radu Anton Roman, care a venit cu cele mai utile sfaturi.
Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a prepara o rețetă de pască mănăstirească, cum o prepară măicuțele
Carnea de miel este foarte gustoasă, însă medicii trag un semnal de alarmă în ceea ce priveşte consumul acestui tip de carne.
Sarmalele de post sunt unele dintre cele mai apreciate de oameni, mai ales că se gătesc ușor și aveți nevoie de doar câteva ingrediente
Vrei să faci o friptură fragedă şi savuroasă de Paşte? Atunci trebuie să fii foarte atent şi la carnea de miel pe care o cumperi.
Cum să obții cel mai pufos aluat pentru cozonac. Iată ce trebuie să știi înainte de a te apuca de treabă.