Cum se marinează carnea de miel. Aşa va ieşi fragedă şi gustoasă
Carnea de miel este nelipsită de pe masa românilor de Paşte. Pentru a prepara însă cea mai gustoasă friptură, trebuie să afli câteva trucuri utile.
Carnea de miel este nelipsită de pe masa românilor de Paşte. Pentru a prepara însă cea mai gustoasă friptură, trebuie să afli câteva trucuri utile.
Clătitele sunt desertul preferat al copiilor, dar şi al adulţilor. Dacă vrei să prepari unele gustoase şi pufoase, avem câteva trucuri şi sfaturi pentru tine.
Piureul de cartofi pare un preparat banal la prima vedere. Pentru a face însă unul gustos, trebuie să ştii câteva trucuri foarte importante.
În perioada postului de Paște variantele culinare nu sunt foarte variate. Iată câteva rețete de post pe care le pregătiți rapid
Ouă de Paşte vopsite natural. Există mai multe metode de a vopsi ouăle natural. Unele mai simple, altele mai complexe. Însă, chiar dacă una dintre metode vi se pare mai complicată, merită tot efortul.
În Postul Paștelui, puteți mânca covrigei, zacuscă, fructe, legume, dar și dulceață
Află care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi și ce trebuie să faci dacă varza pentru sarmale este prea acră sau prea sărată
Află secretul celor mai iscusite gospodine pentru a prepara o pască gustoasă şi pufoasă.
Află care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara rețeta de drob de miel pas cu pas.
Pentru ca friptura de miel pe care o pregătiți pentru masa de Paște să fie fragedă și să se topească în gură, este nevoie de câteva reguli simple, dar foarte importante.