Rețete - Pagina 144 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Petronela Radu | 10 Jun. 2022

Ce să faci ca să nu se lipească clătitele. Greșeala banală de evitat

Ca să faci clătite perfecte e nevoie să știi anumite reguli

Citește mai mult
Ce să faci ca să nu se lipească clătitele. Greșeala banală de evitat
De Petronela Radu | 09 Jun. 2022

Ce se mănâncă de Rusalii. Preparate tradiționale

Ziua de Rusalii este una cu multe tradiții de care creștinii țin cont. Ce se mănâncă în această zi

Citește mai mult
Ce se mănâncă de Rusalii. Preparate tradiționale
De Daria Petrescu | 05 Jun. 2022

Cheesecake fără coacere cu căpșuni. Rețeta pas cu pas

Cheesecake fără coacere cu căpșuni. Simplu de preparat, fără coacere, puteți prepara Cheesecake în diferite moduri

Citește mai mult
Cheesecake fără coacere cu căpșuni. Rețeta pas cu pas
De Cristina Cândea | 01 Jun. 2022

Cum se prepară socata. Reteța bunicii pentru un gust ca în copilărie

Iată cum se prepară socata după rețeta clasică din copilărie.

Citește mai mult
Cum se prepară socata. Reteța bunicii pentru un gust ca în copilărie
De Cezar Andrei | 30 May. 2022

Secretul găluștelor perfecte. Ce trebuie să faci ca să nu se desfacă

Există un truc simplu care va face ca găluștele să nu se desfacă în supă

Citește mai mult
Secretul găluștelor perfecte. Ce trebuie să faci ca să nu se desfacă
De Daria Petrescu | 28 May. 2022

Cum se coc vinetele la cuptor. Secretele bucătarilor de top

Vinetele au o textură similară cu cea a roșiilor. Le puteți folosi la supe, tocănițe, dar mai întâi trebuie să aflați câteva secrete, pentru a ieși gustoase.

Citește mai mult
Cum se coc vinetele la cuptor. Secretele bucătarilor de top
De Cezar Andrei | 26 May. 2022

Detaliul care îți arată dacă vinetele sunt coapte. La ce trebuie să te uiți prima dată

Vinetele au început să fie apreciate ca legume abia în secolul al XV-lea, dar ele au apărut cu sute de ani înainte de Hristos

Citește mai mult
Detaliul care îți arată dacă vinetele sunt coapte. La ce trebuie să te uiți prima dată
De Petronela Radu | 25 May. 2022

De ce este bine să presari bicarbonat de sodiu peste sosul de roșii. Trucul bucătarilor celebri

Bicarbonatul de sodiu face minuni în orice casă și este folosit aproape zilnic

Citește mai mult
De ce este bine să presari bicarbonat de sodiu peste sosul de roșii. Trucul bucătarilor celebri
De Daria Petrescu | 24 May. 2022

Ce cartofi sunt buni pentru piure. Secretul pe care trebuie să îl știe toate gospodinele

Ce cartofi sunt buni pentru piure. Alegeți cartofii în funcție de ceea ce vreți să gătiți. Unii sunt buni pentru piure, alții pentru preparate la cuptor ori pentru prăjit.

Citește mai mult
Ce cartofi sunt buni pentru piure. Secretul pe care trebuie să îl știe toate gospodinele
De Cezar Andrei | 24 May. 2022

Cum faci cea mai fragedă friptură de porc. Ce trebuie să presari peste carne cu o oră înainte de a o pune la cuptor

Există două metode prin care poți frăgezi carnea de porc, care funcționează indiferent dacă ea provine de la un animal mai bătrân

Citește mai mult
Cum faci cea mai fragedă friptură de porc. Ce trebuie să presari peste carne cu o oră înainte de a o pune la cuptor
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…
Dumbrăveanu Bianca
Ghimbirul: Aliatul natural împotriva disconfortului digestiv? Ce spun experții
Ghimbirul a fost folosit de secole pentru problemele digestive și rămâne popular și astăzi. Întrebarea care se pune des este dacă ghimbirul funcționează cu adevărat…
Dumbrăveanu Bianca
Cum au reușit Serghei și Cora Mizil să construiască o căsnicie de peste 30 de ani: „Secretul e ...
Serghei Mizil, cunoscut pentru personalitatea sa excentrică și libertină, a reușit să-și găsească liniștea în viața personală alături de Cora Mizil, cu care formează un…