Prăjituri de post. Se prepară rapid şi sunt delicioase
În perioada postului de Paște variantele culinare nu sunt foarte variate. Iată câteva rețete de post pe care le pregătiți rapid
În perioada postului de Paște variantele culinare nu sunt foarte variate. Iată câteva rețete de post pe care le pregătiți rapid
Ouă de Paşte vopsite natural. Există mai multe metode de a vopsi ouăle natural. Unele mai simple, altele mai complexe. Însă, chiar dacă una dintre metode vi se pare mai complicată, merită tot efortul.
În Postul Paștelui, puteți mânca covrigei, zacuscă, fructe, legume, dar și dulceață
Află care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi și ce trebuie să faci dacă varza pentru sarmale este prea acră sau prea sărată
Află secretul celor mai iscusite gospodine pentru a prepara o pască gustoasă şi pufoasă.
Află care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara rețeta de drob de miel pas cu pas.
Pentru ca friptura de miel pe care o pregătiți pentru masa de Paște să fie fragedă și să se topească în gură, este nevoie de câteva reguli simple, dar foarte importante.
Cât zahăr se pune la cozonac. În primul rând, nu faceți greșeala să puneți mai mult zahăr decât este prevăzut în reţetă, aluatul scade, așa că nu va mai crește cum vă așteptați.
În perioada postului de Paște, nu se consumă lapte și ouă, însă există un alt înlocuitor pentru fiecare dintre acestea. Puteți, așadar, înlocui laptele și ouăle.
Când te apuci să pregătești aluatul pentru cozonac, trebuie să te asiguri că acesta va crește. Urmează sfaturile de mai jos!