Obiectele care nu au ce căuta în dormitor. Atrag sărăcia

Obiectele care nu au ce căuta în dormitor. Atrag sărăcia

Probabil că ai auzit expresia „ești ceea ce mănânci” și se pare că acest lucru se aplică și în cazul locuinței. Sunt multe persoane care în loc să scape de lucrurile nefolositoare din casă, preferă să le păstreze crezând că vor avea nevoie de ele la un moment dat. Însă de cele mai multe ori acest lucru nu se întâmplă. Acest obicei poate atrage însă energiile negative în locuința ta. De aceea este bine să cunoști lucrurile pe care ar trebui să te descotorosești.

Obiectele care nu au ce căuta în dormitor. Atrag sărăcia

În acest caz, este vorba de o cură de energie care va ajuta la îmbunătățirea fluxului lucrurilor pe care le faci în viața de zi cu zi, de la cele legate de sănătatea ta mentală până la cele care au legătură cu banii și aspectele economice, potrivit experților.

Este important să știm că anumite obiceiuri care ni se par banale ne pot afecta viața și pot avea repercusiuni la nivel emoțional și fizic. Inclusiv haosul din casele noastre poate face acest lucru fără să ne dăm seama. Astfel, în cele ce urmează vei afla ce ar trebui să iei în considerare data viitoare când faci o curățenie generală în camera ta.

Uneori, din cauza unuia anumit tip de atașament față de obiecte, oamenii au tendința de a le aduna fără să realizeze că acest obicei le poate dăuna. Există chiar persoane care cred că „vor folosi cu siguranță acel obiect” într-o anumită perioadă de timp, așa că, deși nu mai este util, îl păstrează.

Dar în cadrul Feng Shui și chiar al psihologiei, acest comportament poate atrage aspecte negative și poate declanșa anumite stări care afectează viața de zi cu zi a oamenilor. Experții în sănătate mintală numesc această problemă „complexul lui Diogene”.

Care sunt lucrurile pe care trebuie să le scoți acum din camera ta

Potrivit creatorului de conținut Katthy Coach Officer, există cel puțin șapte lucruri care atrag sărăcia dacă le păstrezi în casă. Analizează bine lista de mai jos și, în cazul în careunele din obiecte se găsesc și în camera ta, fă bine și scapă de ele cât mai repede.

  • Haine vechi sau nefolosite
  • Lenjerie intimă ruptă
  • Șosete neasortate
  • Pantofi vechi
  • Scrisori sau documente nefolosite
  • Medicamente expirate
  • Cutii goale

Acum că știi ce lucruri ar trebui să elimini din dormitor, încheie anul cu o atitudine mai bună și curăță tot ceea ce nu-ți servește bunăstării tale.

Citește și: „Amestecul care te va scăpa pentru totdeauna de praful din casă. Vei rezolva definitiv această problemă

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
8.4 74 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.