Persoana care îi este alături Cristinei Cioran, după despărțirea de tatăl fiicei sale. „Pentru o perioadă, până ne reglăm un pic”

Ce spune Cristina Cioran despre fostul iubit

Cristina Cioran a dezvăluit cine este persoana care îi este alături acum, după despărțirea de Alex Dobrescu. Prezentatoarea TV s-a mutat în chirie, într-un apartament din București și are și ajutor. Ce spune însă despre tatăl fetiței sale?

Persoana care îi este alături Cristinei Cioran: “Eu am încercat să o protejez, să nu-i spun”

Cristina Cioran o are acum alături pe mama sa. Vedeta mărturisește că a încercat să-i ascundă adevărul și să nu-i spună ce se petrece, însă mama ei a simțit că ceva este în neregulă. Astfel, pentru o perioadă, mama Cristinei va locui cu ea și cu Ema pentru a o ajuta pe vedetă.

“Mă ajută mama acum, stă la mine o perioadă, a simțit că ceva e în neregulă. Eu am încercat să o protejez, să nu-i spun, dar… Pentru o perioadă, până ne reglăm un pic, în locul unde suntem, secret pentru unele persoane, va sta cu mine.”, a spus Cristina Cioran pentru viva.ro.

Cristina Cioran și mama sa
Persoana care îi este alături Cristinei Cioran în această perioadă. Mama ei s-a mutat la București

Ce spune Cristina Cioran despre Alex Dobrescu: “Regret că nu am încheiat când au apărut semnele”

Dacă în urmă cu o săptămână Cristina Cioran spunea că Alex Dobrescu nu acceptă despărțirea și ar fi recurs la șantaj sau amenințări, acum vedeta povestește pe larg situația. Cristina regretă că nu a pus stop relației atunci când au apărut primele semne. De asemenea, este dezamăgită că fostul iubit ar fi recurs la anumite televiziuni pentru a-i atrage atenția. Chiar și așa, pentru ea contează acum relația lui Alex Dobrescu cu Ema. Ea își dorește să existe respect între ei, iar Ema să-ți iubească ambii părinți, indiferent că iubirea dintre ei a dispărut.

“Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât. (…) Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți!”, a mai spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație de aproximativ trei ani. Cei doi au împreună o fiică, pe Ema, care are un an și jumătatea. Micuța s-a născut prematur și a avut nevoie de îngrijirea medicilor câteva săptămâni. Din fericire totul a trecut cu bine, iar Ema este sănătoasă.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.