Peste ce nu ar trece niciodată Alina Laufer în căsnicie: „Este foarte posibil să îmi fac bagajele și să plec!” VIDEO EXCLUSIV

Ce i-a spus soțului despre înșelat

Alina Laufer trăiește o superbă poveste de iubire alături de soțul ei, Ilan Laufer. Cei doi au împreună două minuni, gemenii Nathaniel și Davina, care le fac fiecare zi mai frumoasă. Mai mult, vedeta se mai bucură de o fiică, Karina, din fostul mariaj cu Jorge. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, ea a vorbit despre limitele peste care nu trece într-o căsnicie. Iată ce a dezvăluit despre înșelat și ce i-a spus partenerului despre acest subiect!

Alina Laufer, despre limitele peste care nu ar trece niciodată într-o căsnicie

Alina Laufer a dezvăluit că niciodată nu ar accepta alături de ea un partener care se confruntă cu diferite vicii, printre care alcoolul, substanțele interzise sau jocurile de noroc. Ea a punctat că a știut întotdeauna că nu poate să își construiască o relație cu o persoană care se luptă cu diferite dependențe. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că nu știe dacă ar trece peste înșelat sau nu:

“Cred că dacă aș avea un soț bețiv! Nu aș trece niciodată peste băutură, peste jocuri de noroc, peste substanțe interzise. Aici nu comentez pentru că nu știu! (n.r. peste înșelat dacă ar trece) Nu mi s-a întâmplat. Nici restul nu mi s-au întâmplat, dar știu sigur că nu aș putea să trăiesc cu o persoană dependentă! Asta am știut întotdeauna!”

Ce a dezvăluit despre înșelat

Cât despre înșelat, Alina Laufer a punctat că nu se știe niciodată cum poate fi gestionată o astfel de situație. Chiar dacă nu refuză total ideea de a trece peste, vedeta nu își dorește să se confrunte cu o astfel de problemă, astfel că și-a anunțat soțul că și-ar face bagajele și ar pleca dacă s-ar întâmpla acest lucru în viața lor de cuplu:

“Nu am zis nu total la înșelat pentru că nu știi în ce situație te prinde, în ce situație este! Chiar nu știu și nici nu vreau să mă confrunt cu această problemă! Nu vreau să văd cum aș reacționa în momentul respectiv!

Este foarte posibil să îmi fac bagajele și să plec! Dacă îl întrebi pe soțul meu, el așa știe! El știe că o să îmi fac bagajele, iau copiii, plec și nu mă mai găsește niciodată! Aceasta este varianta oficială, dar adevărul nu am de unde să îl știu!”

Citește și Prin ce a trecut Alina Laufer până să nască gemenii: „Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donatori” EXCLUSIV

Își dorește să își mărească familia

Alina și Ilan Laufer au depus eforturi pentru a deveni părinți, iar vedeta a devenit mamă de gemeni în urma unei procedure de fertilizare in vitro. Invitată, în trecut, la emisiunea Ego Life, ea a punctat că își mai dorește copii.

„Eu și de acum încolo îmi mai doresc copii. Da, normal, numai prin aceste procedee. Eu m-am dus în ultima vreme la analize, Ilan trebuie să meargă acum, dar 99% prin același procedeu. Dacă bunul Dumnezeu ne va da șansa să mai avem un copil, doi, atât timp cât voi fi fertilă și medicina mă va ajuta. Acum am 41 de ani. Dar e de datoria mea sa incerc. Șansele sunt matematice.”, a mărturisit Alina Laufer, la Ego Life.

Citește și Alina Laufer rupe tăcerea după 12 ani de la divorțul de Jorge. Ce nu a spus până acum: “Eram tânără și aveam un copil mic” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *