Porecla amuzantă a lui Kate Middleton. Cum obișnuiește să-i spună prințul William, sigur nu te-ai fi așteptat

Apelativul a fost folosit prima dată de regina Elisabeta

Scris de: Daoud Andra

22 Mar. 2023

Porecla amuzantă a lui Kate Middleton. Cum obișnuiește să-i spună prințul William, sigur nu te-ai fi așteptat

Atunci când sunt în public, Kate Middleton și prințul William sunt întotdeauna sobri și nu lasă nimic la voia întâmplării. În intimitate însă, lucrurile stau complet diferit. Cei doi se tachinează reciproc și fac glume unul pe seama altuia. Care este porecla amuzantă a lui Kate Middleton? Regretata regină Elisabeta a II-a i-a găsit-o, iar William continuă să o folosească.

Care este porecla amuzantă a lui Kate Middleton, pusă de regina Elisabeta

William și Kate formează un cuplu sudat și sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu. Aparițiile lor în public sunt întotdeauna sobre și demne de viitori regi. Atunci când sunt în intimitate, cei doi dau dovadă de un simț al umorului ieșit din comun. Kate și William se tachinează reciproc și chiar folosesc anumite porecle și apelative amuzante atunci când se adresează unul altuia.

Citește și: Ce s-ar întâmpla dacă prințul William și Kate Middleton ar divorța. Un fost angajat al Casei Regale face mărturisiri incredibile

Când vrea să o tachineze, William îi spune lui Kate „prințesa de Dolittle”. Porecla i-a fost pusă chiar de regina Elisabeta a II-a, în momentul în care Kate a intrat în familia regală. Pe atunci i se spunea „ducesa de Dolittle”, dar între timp a devenit prințesă. Motivul pentru care regina a ales acest apelativ este unul foarte simplu.

Atunci când s-a căsătorit cu William, Kate nu avea o carieră și nici titluri nobiliare. Din acest motiv, regretata regină Elisabeta a găsit de cuviință să îi spună așa, iar porecla i-a rămas până în ziua de astăzi.

Citește și: Ce se întâmplă între prințul William și Kate Middleton, după ce s-a aflat de amanta lui. Adevărul nebănuit despre relația lor

Ce se întâmplă între prințul William și Kate Middleton, după ce s-a aflat de amanta lui
Prințul William și Kate Middleton

Ce poreclă are prințul William

Nici Kate nu se lasă mai prejos și își tachinează soțul cu anumite porecle. Prințesa de Wales face aluzie la faptul că soțul ei și-a pierdut în ultimii ani mare parte din podoaba capilară, iar atunci când vrea să glumească pe seama lui, îi spune „Baldy” („Chelie” sau „Cheliuță”). Un alt apelativ pe care îl folosește Kate în intimitate pentru soțul ei este „Big Willy” („Marele Willy”).

Citește și: Femeia cu care prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton, când era însărcinată. Unul dintre cele mai păzite secrete de la Casa Regală a ieșit la iveală

Atunci când sunt în public, prințul și prințesa de Wales sunt foarte atenți nu numai la felul în care se adresează unul altuia, ci și la gesturile pe care le fac. Experții în limbajul corpului și în citit pe buze i-au dat de gol de multe ori pe cei doi, cu privire la lucrurile pe care și le transmit și vor ca nimeni să nu le observe.

Kate și William au fost surprinși în public de mai multe ori în timp ce se adresau unul altuia folosind apelative drăgăstoase. Cele care au fost rostite cel mai des sunt „iubito/iubitule” și „dragă”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *