Recunoști fetița din imagine? Una dintre cele mai controversate artiste din România a fost umilită de fani

A lansat numeroase hituri, dar acum se află în centrul unui scandal

Ochi mari, păr blond, privire gingașă și chip de copil inocent. Privești imaginea de mai sus și nu te-ai gândi că fetița din fotografie, peste ani, a devenit una dintre cele mai controversate artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, a lansat numeroase hituri, dar, de curând, a fost atacată de internauți. Iată cine este și ce s-a întâmplat?

Cine este copilul din fotografie

Te-ai prins despre cine este vorba? Ei bine, da nu, nu-ți face griji. Îți spunem noi că copilul din imagine este nimeni alta decât Corina Bud, o cântăreață cu un succes impresionant pe piaţa muzicală din România, dar și o artistă controversată și nonconformistă.

Ea și-a făcut debutul în muzica românească în anii 2000, reușind să capteze atenția publicului prin stilul său muzical eclectic și aparițiile îndrăznețe. Cu o carieră plină de hituri precum ”Noi Doi”, ”Îmi place la tine tot” și ”A ta”, Corina Bud a reușit să se mențină în topurile muzicale și în inimile fanilor săi.

Vedeta a criticat un artist, iar internauții au luat foc

În prezent, Corina Bud se află în mijlocul unui scandal de proporții pe rețelele sociale. Fanii au luat foc după ce l-a criticat vehement pe artistul Babasha pentru prestația sa de la concertul trupei Coldplay din București.

Blondina a stârnit reacții negative din partea internauților, care au considerat că modul ei de a comenta evenimentele a fost neadecvat și incitator la ură.

Critici vehemente pentru Babasha

Concertul susținut de trupa Coldplay la București a fost un eveniment așteptat de mii de oameni. Într-o inițiativă de a promova talentele locale, trupa l-a invitat pe scenă pe artistul Babasha.

Cu toate acestea, prestația tânărului a fost primită cu huiduieli din partea publicului în prima seară a concertului. În acest context, Corina Bud a decis să-și exprime dezaprobarea publică față de momentul lui manelistului.

Citește și Ce i-a spus Babasha lui Chris Martin înainte de concert. ”Am încercat să-l previn”. Câți bani a primit manelistul pentru a urca pe scenă!

Reacția Corinei Bud

Corina Bud a filmat reacțiile oamenilor prezenți la concert, multe dintre acestea fiind critice la adresa lui Babasha. Artista a urcat filmulețele pe rețelele de socializare, subliniind clar că nu a apreciat deloc momentul oferit de tânărul artist. Aceasta a făcut parte din tabăra celor care au considerat că prestația lui Babasha nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Decizia Corinei Bud de a publica filmulețele și comentariile sale critice nu a fost, însă, bine primită. Internauții s-au arătat indignați de modul în care aceasta a ales să procedeze și au reacționat vehement. Pe rețelele de socializare, artista a primit numeroase mesaje critice.

”Să îți fie rușine că instigi la ură împotriva tinerilor artiști din țara ta. Te dai mare fană, dar se pare că nu știi ca ei promovează mesajul de empatie și inclusivitate.

Atâtea story-uri ai făcut cu instigare la ură, și oprești comentariile? Ești de tot … și tu și muzica ta, încercai să scoți cuvinte urâte de la oameni și referitor la tine nu accepți?”, au scris utilizatorii online.

Citește și Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Ruxit este și ea artistă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Antonescu, irezistibilă pe o plajă din California
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *