Scandal după ce Darius Mabda a câștigat finala Românii au talent! Câți bani va primi, de fapt, și ce are de gând să facă cu premiul

Ce se întâmplă cu banii câștigați de Darius Mabda. Suma care va ajunge la el
Scandal după ce Darius Mabda a câștigat finala Românii au talent! Câți bani va primi, de fapt, și ce are de gând să facă cu premiul

Este scandal după finala Românii au talent, unde Darius Mabda a câștigat atât marele premiu, cât și pe cel de originalitate. Telespectatorii acuză că ar fi o bătaie de joc, iar Darius Mabda nu ar fi meritat să câștige.

Darius Mabda, câștigătorul ales de public

Dintre cei 11 concurenți ajunși în marea finală Românii au talent, Darius Mabda, un adolescent de 14 ani, a câștigat marele premiu. Tânărul dansator i-a cucerit pe oameni cu talentul său. Există însă și oameni care spun că nu el ar fi trebuit să câștige, ci Emanuel Ion, tânărul orb care poate cânta la mai multe instrumente.

„Nu s-a votat corect nu ăsta era criteriul părerea mea e că merita Emanuel datorită unui mare talent acela de a cânta într-un întuneric… Păcat./ Bătaie de joc! Ăsta nu merita nici măcar în primii 10, dar când ai pile și relații câștigi fără să faci prea multe/ O bătaie de joc, de acord, copii sunt talentați… însă și oamenii cu experiență… nu au muncit de și-au rupt oasele? Băiețașul ăsta 130000 euro, îi preferam ori pe Martina sau Emanuel câștigători”, sunt câteva dintre comentariile apărute în mediul online.

Pe de altă parte, există și extrem de multe mesaje de felicitare pentru Darius Mabda, semn că părerile sunt împărțite.

Povestea lui Darius Mabda

Câți bani va primi, de fapt, Darius Mabda

Cumulat, Darius Mabda a câștigat 130 000 de euro (premiul cel mare și premiul de originalitate). În realitate însă, toți acești bani vor fi impozitați. Potrivit legii, suma de 130 000 de euro va fi impozitată cu 10%. Acest procent va fi aplicat asupra venitului net determinat, iar calcului se va face după ce se scade din venitul brut suma de 600 de lei, scrie playtech.ro. În total, Darius Mabda va primi suna de 115 890 de euro.

Ce vrea Darius Mabda să facă cu marele premiu

Darius Mabda nu este încă decis ce o să facă după ce va primii banii câștigați la Românii au talent. Adolescentul în vârstă de 14 ani spune că momentan îi va pune într-un cont până când se va decide ce este de făcut cu ei. Cel mai probabil, spune el, îi va investi în pasiunea sa, dansul.

“Nu știu, nu m-am gândit. I-aș pune într-un cont și m-aș gândi mai încolo ce aș face cu ei. Aș investi în pasiunea mea, în dans”, a spus Darius Mabda pentru libertatea.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
5.4 346 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • o facatura de 2 lei nu o sa mai ma uit vreodata la aceste facaturi dirijate rusineeeeeee

  • Florian Nicolaescu

    Nu știu de ce străinii acceptă să participe la concursuri organizate de români, probabil au naivitatea să creadă că pot câștiga. Nu pun în discuție premiul I, suntem mult prea „patrioți” ca să acceptăm că un străin poate fi cel mai bun, dar între prestația de o valoare artistică modestă a băiatului acela nevăzător și talentul de excepție a lui Alex Dowis este o diferență uriașă. Da, știu, suntem și sentimentali, empatici cu suferința, nație devoratoare de telenovele, dar măcar premiul de originalitate l-ar fi meritat cu prisosință englezul. Bun, băiatul care a câștigat marele premiu și pe cel de originalitate e talentat, dar să câștige premiul de originalitate în detrimentul numărului cu adevărat original al lui Alex mi se pare o mare nedreptate. Ca să nu mai vorbim de faptul că, după părerea mea, fata care câștigat premiul III este mult mai talentată decât ocupantul primului loc.
    Revenind la câștigătorul premiului II, s-a marșat pe ideea că pentru el, fiind nevăzător, totul e mult mai dificil, ceea ce în mintea celor care l-au votat ar compensa diferența de talent dintre el și fata de pe locul III. Aceștia au uitat probabil că, în semifinale, și ea a cântat la pian legată la ochi.
    Felul în care s-a votat mi-a adus aminte de o replică dintr-o reclamă de acum ceva timp: n-ai cu cine, mă, n-ai cu cine!

  • E nedrept! Marele premiu trebuia acordat pianistei Martina Minune!
    Eu cred că cineva aranjează cine să fie câștigătorul.
    Alta kestie! De ce 120000 castigatorului si locurile 2 si 3 nimic ? E o PROSTIE!
    Pro tv nu ar trebui sa accepte un asemenea sistem din partea sponsorului. La fel e si la Vocea Romaniei.
    Valorile sunt apropiate si e subiectivism. Cum să nu dai nimic pt locurile 2, 3 si chiar 4.
    Locul 1 premiul 50 000
    Locul 2. 40 000
    Locul 3. 30 000
    Nu e atractiv așa? NU e șocant?
    Dar e echitabil, moral si omenesc
    Am spus că diferențele sunt mici si subiective, deci premiile trebuie să fie echitabile.

  • Cine va pune sa va uitati la ceva care este mai mult decat sfidator? Are titlu Romanii au talent,dar participa concurenti straini,veniti din alte tari. Nu e o prostie tipic acestei tari? Sa nu mai zic de juriu care este enervant de mieros. Andra are tot timpul pielea de gaina,poate asa o fi.

  • UN adevarat talent acest baiat!Eu, personal l-am votat de 2 ori!Bravo, Lui pentru vointa pe care o are!

  • bereta neagra

    Un juriu de c…t, un can can de televiziune pentru retardati!

  • Consider ca pianista de 9 ani merita marele premiu

  • Nu am să înțeleg niciodată de ce părerea unui număr restrâns de persoane , contrară unei majorități, trebuie neapărat catalogată cu epitetul „MARE SCANDAL”!? Păreri contrari au fost , sunt și vor fii mereu în viața oamenilor. ȘI E NORMAL SĂ FIE AȘA, DAR ASTA NU TREBUIE NEAPĂRAT SĂ SE TRANSFORME ÎN RĂZBOAIE MEDIATICE. Iar ideea cu pile și fără pile…ar cam trebui lăsată pentru alte ocazii. Un astfel de concurs implică multe lucruri, investitori, firme, rating, multe alte probleme manageriale, cele mai multe ascunse ochilor și urechilor spectatorilor, așa că discuțiile post finale, nu-și au rostul, pot chiar să aducă daune psihice celor care au sau nu câștigat concursul. Aș recomanda celor care generează astfel de polemici să se oprească și să încerce să se pună în locul celui care a câștigat , dar și în al celui care nu a câștigat, astfel să vadă cum ar fi fost dacă….

  • „Nu s-a votat corect nu ăsta era criteriul părerea mea e că merita Emanuel datorită unui mare talent acela de a cânta într-un întuneric… Păcat./ Bătaie de joc! Ăsta nu merita nici măcar în primii 10, dar când ai pile și relații câștigi fără să faci prea multe/ O bătaie de joc, de acord, copii sunt talentați… însă și oamenii cu experiență… nu au muncit de și-au rupt oasele? Băiețașul ăsta 130000 euro, îi preferam ori pe Martina sau Emanuel câștigători” – Sunt întru totul de acord cu acest comentariu. M-am așteptat să nu se voteze corect, și mai strigați că la Eurovision piesa României a fost depunctată. Fiți voi ca români corecți și apoi cereți-le străinilor corectitudine.

  • O mare nedreptate! Cine si-a băgat interesele ? Pro tv sau apoi sponsorul? O rușine!
    V-ati facut de râs!
    Martina Meola , pianista fantastică trebuia sa ia premiul cel mare. Rușinos! SCANDALOS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *