Socrii mei vor să-mi ia copiii. Am rămas văduvă de doi ani și acum, ei mă dau afară din casă, dar vor să le las lor copiii

Ce nu înțeleg socrii mei este faptul că atunci când ei și-au pierdut fiul, eu mi-am pierdut soțul, iar copiii mei, tatăl. Și durerea noastră e la fel de mare.
Socrii mei vor să-mi ia copiii. Am rămas văduvă de doi ani și acum, ei mă dau afară din casă, dar vor să le las lor copiii

Am 38 de ani și doi copii care sunt rațiunea întregii mele existențe. Din păcare însă, acum doi ani am rămas văduvă. Soțul meu s-a luptat cu o boală cumplită, iar în cele din urmă s-a stins. În afară de faptul că am rămas singură să mă lupt cu toate greutățile, acum socrii mei vor să-mi ia copiii.

Relația cu socrii s-a schimbat, după moartea soțului meu

Când ne-am căsătorit, am decis să locuim cu părinții lui, el fiind singur la părinți. Totul a fost bine între noi pentru mulți ani de zile. Nu aș putea spune că m-au iubit socrii mei, dar ne-am respectat reciproc.

Casa lor e suficient de mare și nu era o problemă de spațiu. Satul e aproape de oraș, așa că facem naveta. Atunci nu ne-am gândit că viața ne va pune într-o situație ca asta.

De când a murit soțul meu însă, lucrurile s-au schimbat. Din bunicii aceia buni și iubitori, s-au transformat și au devenit de nerecunoscut.

Ala început îmi tot spuneau să plec de acolo, să las copiii și să-mi găsesc pe altcineva și să mă mărit. Îmi tot spuneau că sunt încă tânără și că e păcat să nu-mi refac viața. Dar insistau să las copiii la ei, pentru că doar așa se vor simți mai aproape de fiul lor.

Acum, eu sunt într-o poziție foarte neplăcută. Nu se pune problema să-mi refac viața decoamdată, dar nici nu refuz ideea în totalitate, când va veni momentul potrivit. Însă sub nicio formă nu accept să-mi abandonez copiii.

Socrii mei vor să-mi ia copiii

După ce am refuzat constat propunerea lor, soacra mea a început să-mi facă probleme. Este pur și simplu de nerecunoscut. Îmi dau seama că durerea pierderii fiului ei a schimbat-o total, dar tot nu mi se pare corect cum procedează. Și mie îmi lipsește la fel de mult, la fel și copiilor. Dar ea depășește orice limită.

Recent mi-a ftăcur reclamație la Protecția copilului, spunând că-mi neglijez copiii și că nu mă ocup de ei. Vrea acum să deschidă un proces pentru custodie și să-mi ia copiii. Cei de la Protecția copilului au spus că reclamația ei nu se confirmă, copiii fiind bine îngrijiți. Totuși, au spus că vor ține cazul sub observație pentru un timp.

Eu nu am unde să merg acum cu cei doi copii, care au opt și 12 ani. Din salariul meu nu-mi permit să plătesc chirie și facturi, rată a bancă și să-mi întrețin și copiii.

Deși aici contribui la toate cheltuielile casei, ei îmi reproșează acum că ne întrețin pe toți trei și insistă să plec de acolo și să las copiii.

Eu și soțul meu am investit foarte mulți bani în casă, gândindu-ne că va fi casa noastră și că nu vom locui în altă parte. Am renovat și am reamenajat după gustul nostru. Am făcut un credit la bancă pe care acum eu continui să-l plătesc. Dar ei nu-i interesează asta, socrii mei vor să-mi ia copiii și cam atât.

Mai mult, de când a murit soțul meu, mă bârfește pe la toate vecinele că nu fac nimic în casă și că ei ne întrețin din pensia lor, că nu le dau bani în casă. Nu știu cum să mai procedez cu ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *