Iubitul vrea să ne despărțim. Mi-a zis, după 5 ani de relație, că el nu e pregătit pentru căsătorie

Gestul lui m-a șocat
Iubitul vrea să ne despărțim. Mi-a zis, după 5 ani de relație, că el nu e pregătit pentru căsătorie

După ani buni de relație, te gândești că lucrurile își urmează cursul firesc și se ajunge la momentul căsătoriei. Probabil așa se întâmplă în unele cupluri, nu ăsta a fost însă cazul nostru. După 5 ani de relație, am primit o veste șoc. Iubitul vrea să ne despărțim. Mi-a spus că el nu e pregătit pentru pasul ăsta.

Dacă după 5 ani de relație nu ești pregătit pentru căsătorie, atunci când?

Niciodată nu am pus presiune asupra partenerului meu cu privire la căsătorie. Dar, sinceră să fiu, mi se pare un pas absolut normal în viața unui cuplu care are gânduri serioase de viitor. Avem amândoi peste 30 de ani, suntem împreună de 5 ani, mi se pare că ar trebui să știm exact ce ne dorim. Adică eu știu. Eu îmi doresc ca el să fie partenerul care să mă completeze, omul cu care să îmi formez propriul cămin. Mi se pare firesc ca după 5 ani petrecuți împreună să putem să dezbatem și subiectul căsătoriei. Dacă nu se poate acum să facem asta, atunci când?

El nu vrea să se însoare

Eu așa văd lucrurile. Dar George, bărbatul cu care mi-am petrecut ultimii ani, este de altă părere. El nu vrea să se însoare. Spune că acest eveniment ar pune presiune pe el și că nu vrea să i se constrângă libertatea sub nicio formă. Nici eu nu-mi doresc asta, Doamne ferește! Dar pentru mine ăsta este doar un pas înainte pentru relația noastră. Am încercat în repetate rânduri să vorbesc cu el despre acest subiect, dar nu vrea să audă sub nicio formă. Înțeleg că asta ar fi o etapă importantă, care îi dă emoții, dar până la urmă este vorba despre noi doi. Dacă sentimentele lui sunt sincere și puternice pentru mine, nu înțeleg ce îl oprește.

Citește și Iubitul meu vrea să facem Paștele cu părinții lui. Mama lui însă nu mă suportă

Iubitul vrea să ne despărțim. Mi-a spus că dacă mai insist cu căsătorie, atunci o să plece

Săptămâna trecută am redeschis din nou subiectul căsătoriei. De această dată discuția a decurs mai urât ca niciodată. A zis că dacă mai insist cu lucrul ăsta, atunci el o să-și pregătească bagajul și o să plece. Nici nu a așteptat prea mult de la conversația noastră și ziua următoare mi-a scris că vrea să ne despărțim. Mi-a zis că el nu se simte pregătit pentru căsătorie, că îi provoacă anxietate și stres, iar pentru el lucrurile sunt perfecte așa cum sunt acum. Eu îmi doresc să avem un copil, să ne oficializăm relația, iar refuzul lui mă face să am îndoieli în privința legăturii noastre. L-am rugat să luăm o pauză și să ne întâlnim ulterior pentru a vedea ce se poate face în legătură cu noi doi. Sincer, mă simt extrem de dezamăgită de comportamentul omului iubit. Nu aș fi crezut vreodată că la o discuție serioasă va ajunge să se comporte așa. Nici eu nu mai știu dacă relația noastră mai poate să meargă mai departe sau nu …

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *