Vedeta care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac la iUmor. E oficial

Este deja jurat la o altă emisiune de la Antena 1
Vedeta care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac la iUmor. E oficial

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Bendeac s-a retras din proiectul iUmor. Timp ce câteva săptămâni oamenii s-au întrebat cine îi va lua locul și va sta la masa juriului alături de Delia și Cheloo? Ei bine, s-a aflat cine este vedeta care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac la iUmor.

Vedeta care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac la iUmor. Este o persoană foarte cunoscută

Mihai Bendeac nu mai face parte din echipa iUmor. Chiar și el a confirmat acest lucru. Între timp conducerea a căutat o persoană care îl înlocuiască la masa juriului pe celebrul actor. Astfel, acum, potrivit cancan.ro, conducerea a confirmat faptul că vedeta care l-a înlocuit pe Mihai Bendeac este Costel Bojog.

„Doamnelor și domnilor, juratul permanent de acum înainte este… Costel”, se arată în trailer-ul emisiunii pe Antena 1.

Costel Bojog mai este jurat la o emisiune de la Antena 1, mai exact Stand Up Revolution. Vedeta a mai fost la masa juriului iUmor în episodul 4 al acestui sezon și a avut mare succes. Așadar, în curând va putea fi văzut în fiecare ediție a emisiunii de umor.

Costel Bojoc
Costel Bojoc

Câți bani câștiga Mihai Bendeac la iUmor?

Conform informațiilor apărute în presă, Mihai Bendeac ar fi avut un salariu de 7000 de euro. Cu 3000 de euro mai mult ar încasa Cheloo, adică o sumă de 10 000 de euro pe lună. Cât despre salariul Deliei, nu se știe exact suma. Ar fi vorba de 6000-8000 de euro.

Adevărul despre demisia actorului de la Antena 1

În urmă cu câteva zile a apărut și informația conform căreia Mihai Bendeac nu ar vrea să mai revină la iUmor din cauza unui conflict cu artistul Cheloo. Între Bendeac și Cheloo ar fi apărut divergențe și s-ar fi ajuns la un mare scandal în platoul TV. Rapper-ul ar fi vrut să îi aplice actorului o corecție fizică. Speriat, Mihai Bendeac s-ar fi încuiat într-una din toalete, iar Cheloo ar fi încercat să spargă ușa pentru a ajunge la el. Colegii erau convinși că e vorba de caterincă, dar nu, ar fi fost cât de poate de real. După ce s-a aflat că nu s-a mai prezentat la filmări, Mihai Bendeac a confirmat faptul că a plecat din echipă.

În trecut, Mihai Bendeac a mai avut un astfel de scandal cu postul Antena 1, ajungându-se chiar în instanță. Chiar dacă în primă fază Antena 1 a cerut daune de peste un milion de euro, în final, Mihai Bendeac a plătit despăgubiri de 3000 de euro.

5.7 178 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.