Vestea momentului pentru Irinel Columbeanu. Se întâmplă chiar înainte de Paște, va primi cea mai mare surpriză

Omul de afaceri are motive de bucurie!

Irinel Columbeanu primește cea mai bună veste chiar înainte de sărbătoarea Învierii Mântuitorului Iisus Hristos! Se pare că fostul om de afaceri își va revedea în curând fiica. Irina va veni în țară după mai bine de cinci ani. Ea urmează să își viziteze tatăl în azilul din Ghermănești, acolo unde acesta locuiește de ceva timp!

Irinel Columbeanu primește cea mai bună veste chiar înainte de Paște

În ultima vreme, Irinel Columbeanu nu a avut prea multe motive de fericire. El își duce traiul zilnic într-un cămin de bătrâni din Ghermănești, iar cei care cândva susțineau că îi sunt prieteni l-au dat uitării.

Mai mult decât atât, fostul afacerist de la Izvorani se confruntă și cu unele probleme de sănătate care îi dau bătăi de cap. În plus, acesta se luptă și cu dorul de singurul său copil, Irina, fiică provenită din mariajul cu Monica Gabor.

”Abia aștept să ne întâlnim”

Acum, însă, în prag de sărbători, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste. Fostul om de afaceri a aflat că fiica sa, Irina, va veni în România în vara acestui an. Cei doi, tată și fiică, urmează să se revadă după mai bine de cinci ani de zile.

”Irina va veni să mă vadă, după data de 15 iunie. Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei. Nu știu cât va sta și unde va locui. Eu abia aștept să ne întâlnim”, a declarat Irinel Columbeanu, conform celor de la Cancan.

Citește și Obiectul pe care Irinel Columbeanu îl ține la capul patului în azil. “Un lucru important din trecut”. Mulți au fost surprinși să vadă asta!

Fiica fostului afacerist este stabilită în America de 6 ani

Irina locuiește în Statele Unite ale Americii încă din anul 2018. Ea nu stă singură, ci împreună cu mama ei, Monica Gabor, dar și cu partenerul acesteia de viață, Mr. Pink.

Acolo, adolescenta de 16 ani studiază și este implicată în numeroase proiecte, iar tatăl ei este foarte mândru. ”Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar.

Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a declarat, acum ceva timp, fostul afacerist.

Citește și Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu. Cine a venit să-l vadă la azil, nu se aștepta deloc: „A fost foarte frumos”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *