Cine plătește pentru educația fiicei lui Irinel Columbeanu. Omul de afaceri a mărturisit că nu se ocupă el

Cine plătește pentru educația fiicei lui Irinel Columbeanu. Irinuca, singura fiică pe care omul de afaceri o are din casătoria cu Monica Gabor, locuiește de 4 ani în Statele Unite. Acolo, adolescenta s-a făcut remarcată prin rezultatele educaționale de excepție, despre care inclusiv presa de peste Ocean a scris. Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit cine se ocupă de cheltuielile Irinucăi pentru educație.

Cine plătește pentru educația fiicei lui Irinel Columbeanu

De mai mai mulți ani, Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea, iar acum este sufocat de problemele financiare. omul de afaceri a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament din București, iar peste toate aceste probleme, se suprapune dorul mistuitor de fiica lui, pe care nu a mai văzut-o de când s-a mutat cu mama sa în America.

Irina, în vârstă de 15 ani, este acum clasa a X-a și în ultimii ani de școală a bifat mai multe reușite, apărând chiar și în presa internațională. Irinel Columbeanu a vorbit deschis despre relația dintre el și fiica sa și a dezvăluit, într-un interviu acordat recent, cine contribuie cu bani la educarea adolescentei.

„Nu particip din punct de vedere financiar la creșterea Irinucăi, dar nici nu cred că este nevoie. Da, eu când am văzut realizările Irinei, din presa americană, mi-am făcut datoria de onoare să îi mulțumesc lui Mr. Pink. O să mă mențin într-o notă mai vagă, dar vorbim de ordinul sutelor de mii. Da, sigur vorbim de 200-300 de mii de euro anual”, a mărturisit fostul milionar de la Izvorani, potrivit Fanatik.

Cine plătește pentru educația fiicei lui Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu și fiica lui. Irina

„Îi duc lipsa foarte tare”

Irinel Columbeanu a declarat că vorbește des cu fiica sa și speră ca într-o zi să ajungă să o viziteze în America. Fostul milionar a mărturisit că Irinuca este pe cale să publice o carte pe platforma Amazon, lucru cu care tatăl ei nu prea este de acord.

”Îi duc lipsa Irinei foarte tare. De aceea i-am și lansat o provocare, apropo de continuarea a ceea ce scriu. Știu că și ea scria o carte, cred că încă o face. Și voia să o publice pe Amazon, chestie la care nu prea ne-am pus de acord. I-am explicat că nu cred că e bine așa. I-am explicat și de ce. Nu mi-a trimis să văd ce a scris, știu doar că a avut ca exemplu ceva scris de Emily Bronte. Dar nu știu exact care era subiectul la care lucrează.

Ultima dată am vorbit acum câteva zile. Fac lucrul acesta foarte devreme dimineața, pentru că este diferența de fus orar”, se destăinuie Irinel Columbeanu, emoționat.

7.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.