Cu ce se ocupa Monica Gabor înainte să-l cunoască pe Irinel Columbeanu. Afaceristul a fost impresionat

Scris de: Dana Cazacu

26 Aug. 2022

Cu ce se ocupa Monica Gabor înainte să-l cunoască pe Irinel Columbeanu, vă spunem noi în continuare. Vreme de cinci ani de zile, din 2006 și până în 2011, Monica Gabor a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu. Când afaceristul s-a îndrăgostit de Monica, ea era elevă. Se pare că fostul milionar a fost impresionat de carnetul de note al Monicăi.

Cu ce se ocupa Monica Gabor înainte de a-l cunoaște pe Irinel Columbeanu

Monica deja arăta ca un top model, însă nu asta l-a făcut pe milionar să se îndrăgostească de ea. Conform lui Irinel Columbeanu, carnetul de note a-l Monicăi l-a determinat să înceapă o relație cu ea. Monica Gabor era elevă și învăța foarte bine, după cum susține acum fostul milionar de la Izvorani.

Cei doi au fost, după cum spuneam, căsătoriți vreme de cinci ani, iar în 2007 au devenit părinți. Cu toate acestea, în anul 2011, Monica și Irinel au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate.

Irinel Columbeanu: „I-am văzut carnetul de note”

În cartea sa, fostul om de afaceri povestea cu a cunoscut-o pe Monica Gabor. Nu cu mult timp în urmă, Irinel a dezvăluit ce l-a determinat să se îndrăgostească de Monica. Se pare că tânăra avea doar note de 10, iar acest lucru l-a impresionat pe afacerist.

„Ca să încurajăm tineretul să învețe, aș putea să spun că – dar aș minți puțin, ceea ce nu vreau – i-am văzut carnetul de note. Nașul nostru are și acum poze cu el. Avea numai note de 10. Dacă v-aș spune că da (n.red. – că asta m-a încurajat), mi-e că ar râde lumea de mine. Dar și acest lucru a contat, sincer să fiu”, spunea Columbeanu la o emisiune TV, potrivit viva.ro.

Cu ce se ocupa Monica Gabor înainte să-l cunoască pe Irinel Columbeanu
Cu ce se ocupa Monica Gabor înainte să-l cunoască pe Irinel Columbeanu

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Irinel Columbeanu

În cel de-al doilea volum al cărții sale, Irinel descrie într-un pasaj prima întâlnire cu cea care avea să-i fie soție. Iată ce spune fostul milionar despre acea seară de iulie:

„Se întâmpla în seara zilei de 13 iulie 2005.

Ea se oprise la București în drum spre mare, unde trebuia să ajungă, cu celelalte fete de la Transilvania Fashion, ca să-și facă poze pentru catalogul ei ca manechin la studioul foto care se afla în același bloc din Piața Victoriei unde Irinel își avea birourile.

Acolo s-au văzut cei doi, în aceeași seară ea mergând și la vila de la Izvorani a afaceristului. „Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde.

Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”.

4.3 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.