Viața Monicăi Odagiu revine la normal, după tragicul accident care a marcat-o. „Ne reîntoarcem la filmulețele cu Marcela și Gioconda, dar vă aștept și la teatru” VIDEO EXCLUSIV

Monica Odagiu a avut nevoie de o pauză pentru a-și putea reveni

Ultimele luni au fost extrem de stresante pentru Monica Odagiu și, deși niciodată nu va scăpa de trauma suferită în urma accidentului, actrița încearcă să-și vadă în continuare de viață. Monica Odagiu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nunta surorii sale nu va împiedica proiectele pe care le au împreună.

Ce face Monica Odagiu acum

Monica Odagiu a avut nevoie de o pauză pentru a-și putea reveni după ce a fost implicată într-un accident mortal de circulație. Deși s-a demonstrat că nu a fost vina ei și a încercat să facă tot posibilul pentru a evita tragedia, actrița nu este nici acum împăcată sufletește. Totuși, cursul vieții trebuie să continue, așa că a revenit la proiectele de teatru pe care le avea, dar și la concerte. Se prea bine știe că Monica face pereche bună cu sora ei, Ana, și că de-a lungul timpului toată lumea le asocia drept „surorile Odagiu” iar asta pentru că rareori le vedeam separat la diverse evenimente.

De ceva vreme însă, Monica și Ana Odagiu au fost implicate în proiecte diferite, încă abia dacă mai apucau să petreacă mai mult timp împreună. Cu toate că nu conștientizează încă această „ruptură”, Monica trebuie să accepte faptul că Ana și-a întemeiat o familie Conrad Mericoffer, fostul soț al actriței Victoria Răileanu.

„S-a căsătorit între timp. Soră-mea este femeie măritată”

„S-a căsătorit între timp. Soră-mea este femeie măritată. Mie nu îmi vine să cred”, ne-a povestit Monica Odagiu, completând însă că asta nu înseamnă că nu vor relua proiectele personale pe care le-au demarat împreună, ca de exemplu șirul de filmulețele de tip parodie pe care l-au început în pandemie.

„Nu se termină cu Marcela și Gioconda. Cum să se termine. Dar ce legătură are? Meseria e meserie, viața personală e viață personală. Nici atunci nu stăteam împreună, în aceeași casă, era pandemia atunci și a fost contextul de așa natură, dar o să ne reapucăm de filmulețele alea. Momentan stai că nu avem timp de turnee, după cum poți observa. Ea pleacă în turneu, eu sunt aici, când vine ea plec eu, și tot așa. Dar o să ne întoarcem la Marcela și Gioconda că trebuie. Ne e dor și nouă de ele”.

„Am un anumit gen de prestanță care îmi dă chestia asta de matură”

De-a lungul timpului, Monica Odagiu a prezentat o figură serioasă în spațiul public, accentuată și mai mult în ultimele luni, când abia se mai întrezărea un zâmbet. Actrița, dar mai ales publicul ei, speră să revină la normal într-o bună zi, căci, la origini, este genul de persoană extrem de pozitivă, care nu se ia absolut deloc în serios.

„Eu par serioasă în față publicului? Nu pandemia ne-a stricat, ci pandemia ne-a potențat. Eu sunt o cretină. Am fost o cretină dintotdeauna, nu mi se pare că sunt foarte serioasă sau ceva, dar cred că am un anumit gen de prestanță care îmi dă chestia asta de matură”, a mai spus actrița.

Pe lângă filmulețele din social media cu Marcela și Gioconda, Monica Odagiu și-a reluat și proiectele de la teatru, dar și concertele din țară.

„Vă așteptăm la teatru. Sunt și cu Monica Davidescu astăzi la eveniment, cu care sunt înrudită în spectacolul „O noapte furtunoasă”, pe care îl jucăm la Teatrul Național, vă așteptăm acolo. O să plecăm și prin țară. Ne vedem și în septembrie cu „Te despart de nu te vezi” unde sunt cu Paul Ipate și cu Cosmin Seleși. Vă așteptăm la teatru și la concerte în București și în țară”, a completat Monica Odagiu pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
AU CREZUT ca DJ Lalla E VIE! Cine si-a facut APARITIA la inmormantare. IMAGINI SOC
Veste de ultimă oră despre ora de iarnă. De când nu se va mai schimba,...
Colegul lui Hagi, presat de directorul unei case de pariuri! Dezvăluiri șocante după ce premierul...
Ea e femeia perfectă: Câte halbe cu bere poate să ducă la o masă plină...
Clotilde Armand, prinsă conducând ILEGAL. Ce sancțiune a primit primărița
Asta, DA, răsturnare de situație în showbiz! S-au ÎMPĂCAT după un an în care n-au...
„Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? Nu știți ce e aici noaptea.” Noi...
Ce conține untul Pilos de la Lidl, de fapt. Detaliul de pe etichetă pe care...
Ce s-a întâmplat cu afacerile în care Cristina Bâtlan a investit la „Imperiul Leilor”: „Nu...
Ce a spus durul Simon Cowell despre românul care a câștigat America's Got Talent: «Au...
Diana Dumitrescu: de la Miss World, la actriță, prezentatoare TV și mămică. Cât de mult...
Cel mai mare regret din viața Mihaelei Bilic. A fost prea târziu când și-a dat...
4 zodii sub reflectorul astrelor: Atenționări pe care nu trebuie să le ignori
HOROSCOP: Mâine, cinci zodii au succes colosal. Succesul este de partea lor în totalitate
”Încă aștept rezultatele de la CT” Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Care...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *