Viorel Lis, grav bolnav, are nevoie de bani pentru tratament. Oana Lis: ”Nu îmi place să cerșesc”. De ce fostul primar nu a mai păstrat legătura cu unicul fiu, copia lui la indigo

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, despre fiul lui, artist plastic: ”Pentru mine cred că nu mai există”
Viorel Lis, grav bolnav, are nevoie de bani pentru tratament. Oana Lis: ”Nu îmi place să cerșesc”. De ce fostul primar nu a mai păstrat legătura cu unicul fiu, copia lui la indigo

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, grav bolnav, se confruntă cu probleme financiare. Soția lui, Oana Lis, a cerut ajutorul românilor, pe contul ei de Facebook, pentru tratament. Din disperare, femeia și-a amanetat și verigheta. Nu mulți știu, dar Viorel Lis are doi copii, din primele căsnicii, pe Adrian Lis, artist plastic, și pe Alina Lis. Din păcate, Viorel nu a păstrat o legătură strânsă cu ei, după căsătoria cu Oana Lis. Fiul lui făcea declarații dureroase, acum câțiva ani, referitor la celebrul lui părinte.

Ce spunea Adrian Lis despre Viorel Lis: ”Nu ne mai vedem de câțiva ani”

Viorel Lis și fiul lui, Adrian Lis, artist plastic, au recunoscut, acum câțiva ani, că nu au o relație strânsă și că își vorbesc foarte rar.

„Da, nu ne mai vedem de câțiva ani, ne mai auzim din când în când la telefon. E mai bine așa!”, declara Adrian Lis, pentru Kanal D.

Iar Viorel Lis menționa, într-un interviu: “Pe băiat nu l-am mai văzut de doi ani, s-a îndepărtat. Pentru mine cred că nu mai există. Are 35 de ani. A fost din prima căsătorie, e talentat, a terminat Arte Plastice, are și un copil. Are viața lui”.

lis adrian

Oana Lis a cerut azi ajutorul internauților, pe contul ei de Facebook: ”Nu îmi place să cerșesc!”

Ce mesaj a lăsat Oana Lis, cu câteva ore în urmă, pe contul ei de Facebook:

”Pentru toate există un început. Și un sfârșit. Călătoria contează. Și să ai sufletul împăcat că ai făcut tot ce ai putut. Vă mulțumim pentru mesaje. Mâine îmi fac curaj și postez contul, pentru cine dorește și poate dona pentru recuperarea lui Vio. Știu că e greu la aproape toată lumea acum și e o perioadă dificilă și îmi e rușine si jenă să cer ceva în aceste condiții din ziua de azi. Știu că unii mă vor judeca, alții mă vor ajuta.  Nu-mi place să cerșesc, dar când te ajunge disperarea și de tine depinde viața altcuiva neajutorat, treci peste toate și faci totul posibil”.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Viorel Lis. Este internat într-un centru de recuperare

Oana Lis a explicat cu ce probleme de sănătate se confruntă soțul ei:

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!…În realitate, lucrurile se întâmplă și cu bune și cu mai puțin bune…așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într- un spital de recuperare cu Viorel că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână…nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze si să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am și eu durerile mele de tratat…..Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagina mea…aveți energie bună în suflet…și cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat…eu sper într-o ameliorare, calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a scris Oana Lis pe Facebook.

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.