Zodia care își întâlnește marea dragoste în februarie 2023. Nativii care trăiesc intens în această lună, norocul le surâde în plan amoros

Ce anunță astrologii pentru această zi
Zodia care își întâlnește marea dragoste în februarie 2023. Nativii care trăiesc intens în această lună, norocul le surâde în plan amoros

Vești bune pentru mai multe zodii în luna februarie! Câțiva dintre nativi vor avea mare noroc și își vor întâlni marea dragoste chiar atunci când se așteaptă mai puțin.

Horoscop luna februarie. Zodia care își întâlnește marea dragoste

În a doua parte a lunii februarie Venus este sprijinită și de influența Lunii noi. Luna Nouă ajunge la finalul lunii februarie în zodia Pești. Astfel se anunță o perioadă benefică pentru dragoste și mai mulți nativi din zodiile de Apă vor avea parte de mai mult noroc în ceea ce privește îmbunătățirea relației de cuplu. Totodată, Luna Nouă este benefică și pentru relațiile noi, pentru pasiuni și noi cuceriri.

Ziua de 24 februarie, de Dragobete, va primi energia benefică a unui moment astrologic important pentru relații, mai ales pentru persoanele care își oferă dragostea cu sinceritate.

Iată zodiile norocoase în dragoste în luna februarie 2023

Taur

În a doua lună a anului 2023 Venus va colabora cu Jupiter pentru ca nativilor Taur să le iasă totul cum au plănuit. Cei care sunt deja într-o relație de cuplu și vor să aibă parte de o escapadă de câteva zile astrele vor fi de partea lor. Pentru cei care sunt singuri finalul lunii februarie va reprezenta o perioadă prielnică pentru a întâlni pe cineva. Este indicat să nu refuze nicio invitație și niciun eveniment, chiar dacă poate nu toate sunt pe placul lor. Chiar și cele mai banale situații pot ascunde o adevărată surpriză!

Gemeni

Nativii Gemeni se bucură de generozitate din partea planetei iubirii și a șanselor. În a doua jumătate a lunii februarie acești nativi vor dori să schimbe ceva în viața lor. Mulți dintre ei vor căuta iubirea, iar cei căsătoriți vor face tot posibilul ca partenerii de viață să fie mai fericiți.

Leu

O lună plină de evenimente pentru cei din zodia Leu! Pe lângă faptul că în plan profesional le va merge foarte bine, toate aceste împliniri vor contura un cadru excelent pentru relațiile de cuplu. Nativii Căsătoriți vor traversa o perioadă cu adevărat fericită, iar cei singuri vor avea parte de surprize. Aceștia au șanse să întâlnească pe cineva prin intermediul unor cunoștințe,

Balanță

Chiar dacă s-au obișnuit mai mult singuri, nativii Balanță vor beneficia de contextul astrologic al acestei luni. Tinerii căsătoriți își vor mări familia și se gândesc serios să aibă primul copil. Cei aflați într-o relație vor stabili planul pentru căsătorie.

Pești

Vor începe luna februarie cu zile tensionate, însă lucrurile se schimbă pe parcursul lunii. Venus va fi de partea lor și le va aduce multe satisfacții și bucurii. În această lună vor reuși să se ocupe de tot ceea ce își propun și le vor oferi mai multe familiei și persoanei iubite.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
4 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *