Zodii care se potrivesc de minune în dragoste. Au o chimie extraordinară

Află cu ce zodii este compatibil în funcție de semnul tău
Zodii care se potrivesc de minune în dragoste. Au o chimie extraordinară

Zodii care se potrivesc în dragoste. În momentul în care o persoană se naște Soarele, Luna și celelalte planete sunt într-un anumit punct pe cer.  Potrivit astrelor, poziția acestora atunci când te nași îți influențează întreaga viață.

Zodii care se potrivesc în dragoste

Berbec – Berbecul este semn de foc și este cunoscut drept războinic sau o persoană care își asumă riscuri. Aceștia sunt compatibili cu celelalte semne de foc: Leu și Săgetător.

Taur – Taurul este semn de pământ, al tradițiilor, securității, stabilității și finanțelor personale. Muncește mult și este consecvent. Se potrivește foarte bine cu Fecioara și Capricorn.

Gemeni – Este un semn al aerului. Nativii Gemeni sunt preocupați de comunicare și diversitate. Se conectează cu cei din jur prin vorbe și ascultare. Se potrivesc cu semnele de aer Vărsător și Balanță.

Rac – Este semn de apă, al îngrijirii, maternității, casei și familiei. Se contează cu ceilalți prin emoții. Sunt compatibili în dragoste cu Scorpion, Pești și Capricorn, potrivit catine.ro.

Leu – Leul este semn de foc și este creativ, preferă să conducă și să facă performanță. Îi plac aventurile, romantismul și are multă încredere în sine. Se potrivește în dragoste cu Berbec, Săgetător și Gemeni.

Fecioară – este un semn de pământ, un semn al sănătății, rezolvării problemelor și gândirii critice. Se contează cu ceilalți prin abilitățile sale practice. Se potrivește în dragoste cu Taur și Capricorn.

Balanță – fiind un semn de aer este menit să fie decisiv și se folosește de intelect și analiză pentru a descoperi răspunsuri definitive. Se potrivește într-o relație cu Gemeni, Vărsător și Taur.

Scorpion – este semn de apă și guvernează moartea, regenerarea și sexualitatea. Acești nativi caută să fie cei care conduc în relație. Se potrivesc cu Rac, Pești, Taur și Capricorn.

Săgetător – semn de foc. Tinde să fie aventuros și autoritar. Se conectează cu ceilalți prin cunoștințe și credințe. Se potrivește în dragoste cu Berbec, Leu și Săgetător.

Capricorn – semn de pământ. Este ambițios și se conectează cu ceilalți prin stabilirea obiectivelor și productivității. Se potrivește cu Taur și Fecioară.

Vărsător – este un semn de aer. Tinde să fie individualist și idealist. Se contează cu cei din jur prin energia pe care o are. Este compatibil cu celelalte semne de aer, Gemeni și Balanță, dar și cu Berbec, Leu și Săgetător.

Pești – semn de apă. Are o imaginație bogată și este interesat de spiritualitate. Au o intuiție bună și se contează cu ceilalți prin energia sa de a vedea divinul. Se potrivește cu Rac, Scorpion și Fecioară.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *