Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de „Tati part-time”. David Măruță nu pare că vrea să calce pe urmele surorii lui, ce mare pasiune are VIDEO EXCLUSIV

”Să nu se amestece programul”

Filmul ”Tati part-time” a avut un real succes încă de la debut, iar în ciuda multor discuții, Eva Măruță, protagonista lungmetrajului, a primit o sumedenie de laude pentru prestația ei, dar și diferite premii. Astfel că, la cererea publicului, se pregătește o continuare a filmului, tot în aceeași formulă. Cătălin și Andra Măruță au declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că în momentul de față doar Eva pare că vrea să se ducă în această direcție, artistică, fiul cel mare, David, având alte pasiuni.

”Trebuie să o întrebi pe Letiția Roșculeț, regizoarea”

Dacă la evenimentul de lansare a filmului ”Tati part-time”, David Măruță, care face parte din distribuție însă nu are rol principal ca sora lui, Eva, mărturisea că i-ar plăcea să joace mai mult într-o eventuală continuare a proiectului, acum, planurile adolescentului s-au schimbat. David Măruță nu se simte la fel de atras de acest domeniu precum sora mai mică, deși la rândul său este extrem de familiarizat cu camerele de filmat, ci pare să își fi descoperit o cu totul altă pasiune, hobby pe care de altfel nu-l împărtășește niciun alt membru al familiei Măruță.

”David joacă în ”Tati part-time”, dar în ”Tati full-time” nu știu să vă zic. Asta trebuie să o întrebi pe Letiția Roșculeț, regizoarea”, ne-a explicat Cătălin Măruță.

Pe de altă parte, Andra a intervenit și a ținut să precizeze faptul că totul se va întâmpla doar dacă David își va dori acest lucru, fiind genul acela de părinți care niciodată nu le-au impus ceva copiilor, ci din contră, i-au lăsat să își aleagă singuri drumul în viață, sprijinindu-i din umbră.

„Trebuie pe David să-l întrebăm. Dacă își dorește la un moment dat să joace într-un film. El este foarte super pasionat de fotbal în perioada asta, iar noi suntem alături de el în tot ceea ce își dorește”, completat Andra.

Citește și: Marea dorință a Evei Măruță după ce a jucat în „Tati part-time”. Fiica Andrei e ferm decisă, i-a scris până și Moșului: „Este chimia numărul 1” VIDEO EXCLUSIV

În momentul de față niciunul dintre copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță nu se gândesc la o carieră în vreun domeniu, ci doar se bucură de toate ocaziile care se ivesc. De aceea, apariția în ”Tati part-time” a fost o joacă atât pentru David, cât și pentru Eva, joacă care însă pentru Eva Măruță a devenit o pasiune și o dorință de a continua cât mai mult timp pe acest drum.

”Dar cred că i-ar plăcea lui David să mai joace după experiența din ”Tati part-time”, a completat Cătălin Măruță.

Familia Măruță pune școala pe primul plan

Oricât de mult își doresc ca cei doi copiii ai lor să își urmeze pasiunile și să aibă tot felul de activități creative, Andra și Cătălin Măruță pun școala pe primul plan. Dovadă că și David a învățat să își prioritizeze hobby-urile și mai ales să se responsabilizeze, astfel încât să nu trateze superficial nicio activitate, indiferent de natura ei.

”Nu știu ce să zic. Depinde și de rol, dar mai ales să nu se amestece programul. Adică dacă ar fi, să zicem, în timpul săptămânii, când fac fotbal, atunci nu. Dacă aș găsi timp atunci da, aș vrea să filmez”, ne-a povestit și David Măruță.

În cursul săptămânii face fotbal, iar în weekend se întâlnește cu prietena lui, informație care ”i-a scăpat” Evei Măruță în social media, așa că lui David i-ar fi foarte greu să lucreze intens și pe un platou de filmare.

”Eu îl mai postez, dar totuși să nu se supere pe mine. Că nu vreau să se supere pe mine. Mie mi-a plăcut cel mai mult să joc. A fost cea mai tare experiență pe care am avut-o vreodată”, a completat Eva Măruță pentru EGO.ro.

Citește și: “La 14 ani mă mut de acasă”. Cătălin Măruță, lăsat perplex de Eva. Cum a reacționat prezentatorul Pro TV, când Eva i-a dat vestea

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *