Afacerea nebănuită a lui Călin Goia de la Voltaj. Artistul și soția lui câștigă bani frumoși din asta

Călin Goia a găsit o afacere profitabilă în timpul pandemiei
Afacerea nebănuită a lui Călin Goia de la Voltaj. Artistul și soția lui câștigă bani frumoși din asta

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Călin Goia a descoperit încă ceva pe perioada pandemiei. Din cauza restricțiilor, cunoscutul artist a fost nevoit să se reprofileze, iar domeniul pe care l-a ales a funcționat foarte bine. Alături de soția sa se ocupă de refacerea apartamentelor.

Afacerea nebănuită a lui Călin Goia de la Voltaj

Călin Goia și soția lui muncesc împreună și refac apartamente din punct de vedere tehnic, păstrând elementele vechi de design. Artistul a mărturisit că el și soția câștigă destul de bine din această afacere. Acest lucru se întâmplă, spune el, datorită faptului că soția lui are „ochi de designer”.

“M-am ocupat de imobiliare, îmi place să fac flipping de apartamente, în sensul să dau viață unor apartamente din perioada interbelică, care sunt foarte frumoase, dar lăsate cumva în negura vremurilor. Îmi place să le dau viață alături de soția mea, care e foarte pricepută la partea asta de design. Le refac total din punct de vedere tehnic, dar elementele vechi de design le păstrez. Bineînțeles că ies bani, pentru că dacă faci un lucru frumos și îl faci și de calitate și bine, nu are de ce să nu iasă. Andreea este fotograf, a terminat două facultăți – Relații Publice și Comunicare și Foto video – și cumva are acest talent și acest ochi de designer, deși nu a făcut o facultate, dar a citit foarte mult. Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică și împreună luăm decizii”, a declarat Călin Goia pentru viva.ro.

Călin Goia
Călin Goia

Călin Goia nu renunță la marea lui pasiune, muzica: „E o mare satisfacție”

Chiar dacă în pandemie a descoperit pasiunea pentru recondiționarea apartamentelor, artistul susține că, în continuare, marea lui pasiune e muzica. Călin Goia conduce o școală de muzică, acolo unde îi ajută pe copii, formând deja zeci de trupe în toată țara. Cântărețul susține că are o mare satisfacție atunci când îi învață pe copii să cânte la diferite instrumente.

“E o pasiune cu imobiliarele, mă ocup în continuare, dar cea mai mare pasiune și cel mai important lucru pe care îl fac în afara formației este Școala de Muzică Voltaj Academy, unde deja am reușit să formăm vreo 17 trupe la București și vreo 15 la Cluj. E o mare satisfacție să vezi copii care nu stau numai pe telefoane și ecrane, ci le place să învețe să cânte la un instrument, îi vezi venind și studiind”, a mai spus Călin Goia pentru sursa citată.

8 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.