Bărbatul celebru cu care s-a iubit intens Dana Nălbaru înainte de Dragoș Bucur: “Am hotărât să ținem totul ascuns”

Au fost împreună timp de 7 ani

Scris de: Daoud Andra

23 Sep. 2023

Bărbatul celebru cu care s-a iubit intens Dana Nălbaru înainte de Dragoș Bucur: “Am hotărât să ținem totul ascuns”

Dana Nălbaru formează, de ani buni, o familie cu actorul Dragoș Bucur. Au împreună trei copii și au ales să ducă o viață care nu se încadrează în normele și regulile pe care le aplică majoritatea. Înainte de a-l cunoaște pe tatăl copiilor săi însă, fosta solistă a trupei Hi-Q s-a iubit cu un coleg de breaslă. Au fost împreună timp de 7 ani și nimeni nu se aștepta să se despartă.

Artistul cu care s-a iubit Dana Nălbaru înainte de a se căsători cu Dragoș Bucur

Dana Nălbaru este căsătorită din anul 2005 cu Dragoș Bucur, actor și prezentator al emisiunii ”Visuri la cheie”, de la Pro TV. Cei doi au împreună trei copii, doi naturali și unul adoptat, pe care îi cresc după propriile reguli. Înainte de a-și cunoaște actualul soț, artista a format un cuplu timp de ani buni cu un coleg din industria muzicală.

La finalul anilor ’90, artista de la Hi-Q forma un cuplu cu solistul trupei Voltaj, Călin Goia. Au fost împreună timp de 7 ani și mulți erau de părere că se potrivesc de minune. Când fanii se așteptau să urmeze nunta, cei doi au anunțat că s-au despărțit, fără prea multe explicații în legătură cu motivele.

Citește și: Cum arată casa pe care Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-au făcut-o la țară: “Petrecem foarte mult timp aici”. Primele imagini

Bărbatul celebru cu care s-a iubit intens Dana Nălbaru înainte de Dragoș Bucur
Dana și Călin Goia, pe vremea când formau un cuplu

Ce a spus artista despre despărțire

Abia după câțiva ani, Dana Nălbaru a povestit despre despărțirea de Călin Goia. Ea a spus că nu a simțit că artistul de la Voltaj ar fi sufletul ei pereche și că relația ajunsese să o consume mai mult decât era cazul.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viață, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație. Ajunsesem să nu mai văd lucrurile frumoase din jur, senzația de neîmplinire sporea, m-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică aproape zilnic.

Citește și: Ce a spus părintele Calistrat, după ce Dana Nălbaru a anunțat că s-a pocăit: “Nu ai părăsit nicio viață publică”

Dar nu neapărat atacurile de panică erau problema, ci frecvența cu care se întâmplau și felul în care simțeam că nu voi scapă niciodată de ele decât dacă scap de ceea ce mă face pe mine nefericită. Nu mă simțeam înțeleasă… Sunt convinsă că sunt o grămadă de oameni care sunt în relații și se simt singuri în acea relație. A fost greu să o iau de la capăt. Întotdeauna e greu să o iei de la capăt”, a scris Dana Nălbaru pe blogul său, la câțiva ani după despărțirea de Călin Goia.

”Am hotărât amândoi  ținem totul ascuns”

La scurt timp, Dana Nălbaru l-a cunoscut pe actualul ei partener, Dragoș Bucur, cu care s-a și căsătorit în anul 2005. La rândul său, Călin Goia s-a căsătorit cu o femeie pe nume Andreea, în anul 2007. Cei doi sunt împreună și în prezent și sunt părinții a doi băieți, Tudor și Petru.

„De Dana  despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi  ținem totul ascuns, pentru  situația nu era extrem de clarăDespărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie (n.r. 2005). Știam de relația cu Dragoșîmi spusese Dana. Asta e viață, noi nu am reușit  facem mai mult”, a declarat solistul de la Voltaj.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *