Ce a spus părintele Calistrat, după ce Dana Nălbaru a anunțat că s-a pocăit: “Nu ai părăsit nicio viață publică”

Ce planuri mai are Dana Nălbaru
Ce a spus părintele Calistrat, după ce Dana Nălbaru a anunțat că s-a pocăit: “Nu ai părăsit nicio viață publică”

Dana Nălbaru, fosta solistă trupei Hi-Q, a apărut recent în cadrul unui podcast după o perioadă în care s-a dedicat exclusiv vieții de familie. Vedeta a anunțat că s-a pocăit și a renunțat la viața publică. Preotul Calistrat a reacționat la cele spuse de Dana Nălbaru și a transmis un mesaj.

Dana Nălbaru s-a pocăit și anunță că nu mai este persoană publică: „Îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult”

Dana Nălbaru a fost invitată în cadrul podcasului lui Mihai Morar, acolo unde a anunțat schimbările din viața sa. Fosta solistă a mărturisit că s-a pocăit și că nu mai este persoană publică. Din acest motiv a declarat că apariția la acest podcast este ultima într-un spațiu public.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele. Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri”, a declarat Dana Nălbaru.

Citește și – Cu ce se ocupă de fapt Dana Nălbaru, după ce s-a retras din viața publică. Afacerea nebănuită a artistei

Părintele Calistrat, reacție după cele spuse de Dana Nălbaru: „N-ai părăsit nicio viață publică”

Părintele Calistrat este de părere că Dana Nălbaru nu a părăsit viața publică. Având în vedere că are activitate pe rețelele de socializare acolo poate întâlni o mulțime de oameni zilnic.

„Eu n-am nimic cu Dana asta Nălbaru, acum aud de ea. Am văzut și eu că apare pe Facebook că a părăsit viața publică. N-ai părăsit nicio viață publică. Toată lumea spune „nu te călugări că-ți închizi viața”. Mai multe mii de oameni întâlnesc eu acum într-o zi decât dacă eram un neica nimeni prin societate, cu nevasta rea de gură sau niște copii neascultători sau prin Spania la munca. Da, nu trebuie văzute lucrurile așa, e un punct de vedere al doamnei și îl respectăm. Pe Hristos îl întâlnim în patru feluri: într-o minte curată, într-un suflet curat, în lucrarea mistică când ni se descoperă în realitate cum i s-a arătat Mariei Magdalena sau femeilor mironosițe și îl putem descoperi în Euharistia liturgică. Se spune că „Cel ce mănâncă trupul meu eu sunt întru el și el întru mine”. Nu cred că există mai mare putere și mai mare frumusețe”, a spus părintele Calistrat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.7 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *