Cu ce se ocupă de fapt Dana Nălbaru, după ce s-a retras din viața publică. Afacerea nebănuită a artistei

Cu ce se ocupă de fapt Dana Nălbaru, după ce s-a retras din viața publică. Afacerea nebănuită a artistei

Dana Nălbaru a decis să se retragă din viața publică în urmă cu mai mulți ani și mărturisește că a descoperit cât de bine îi este să trăiască viața departe de peisajul monden. Îi place foarte mult noua ei viață, în care Dumnezeu are un loc aparte, și nu își mai dorește să se întoarcă la celebritate. Însă de când a dispărut din lumina reflectoarelor, mulți dintre fanii artistei s-au întrebat cu ce se ocupă ea, de fapt. Fosta componentă a trupei Hi-Q și-a deschis o afacere care îi îndulcește și mai mult viața.

Cu ce se ocupă de fapt Dana Nălbaru, după ce s-a retras din viața publică

Dana Nălbaru, în vârstă de 46 de ani, este o soție iubitoare și o mamă devotată pentru cei trei copii ai ei și ai actorului Dragoș Bucur. În urmă cu mulți ani a decis să se retragă din viața publică și să se ocupe doar de familia frumoasă pe care o are. Însă decizia ei are la bază și o profundă latură spirituală.

Așa cum recent a mărturisit artista în cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, în urmă cu aproape un deceniu a ales să urmeze calea credinței, iar la vârsta de 33 de ani s-a botezat. Spune că s-a pocăit și că aceasta este calea pe care vrea să o urmeze. În plus, îi place foarte mult statutul de femeie casnică și recunoaște cu mândrie acest lucru.

Însă pe lângă faptul că este mamă cu normă întreagă, Dana Nălbaru se ocupă și de afacerea pe care a deschis-o în 2021.

„Vreau să spăl rufe, oricât de patetic sună pentru altele. Mie îmi place chestia asta, îmi place să fac pâine, să mă ocup de afacerea mea şi de copiii mei. (…) Sunt pocăită şi sper să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele.”, a spus Dana Nălbaru în cadrul podcastului.

Pasionată de dulciuri, artista a decis în urmă cu doi ani să deschidă o cofetărie. Însă nu una oarecare, ci una în care deserturile sunt destinate doar adulților. Iar printre prăjiturile pe care le comercialiează se regăsesc și produse pentru cei cu diverse afacețiuni, precum diabetul.

Ideea acestui tip de desert i-a venit din dorința de a nu-și priva soțul de bunătățile sale. Dragoș Bucur suferă de diabet de mai bine de 20 de ani și este dependent de insulină, iar soția lui a creat special pentru el două prăjituri.

„Din gama ei de prăjituri, două sunt făcute special pentru mine. Fără zahăr, fără nimic”, a povestit Dragoș Bucur în exclusivitate pentru EGO.ro.

Cum a le-a venit ideea de „dulciuri pentru adulți”

Soțul Danei Nălbaru se implică și el activ în afacerea lor de familie, care se pare că are succes. După ce au lansat în România o colecție de drajeuri de lux, cererea a fost mult mai mare decât se așteptau, așa că dorința lor a fost să se extindă și să își deschidă o nouă locație.

„A venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane, marca YAAOMM. Acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume. În Danemarca există Hygge, iar noi avem acum inspirația Yaaomm, acest „You Are Always On My Mind” (nr. tu ești mereu în mintea mea) pe care îl poți spune cuiva drag, în orice limbă dorești, sub forma unui cadou dulce. În aceste vremuri nu-i nimic mai frumos decât să petreci cu cei dragi, într-o atmosferă caldă, bucurându-te de lucruri simple și rafinate”, afirma acum ceva vreme Dana Nălbaru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *