Dragoș Bucur se implică activ în afacerea cu prăjituri a soției, chiar dacă suferă de diabet. Ce mare surpriză i-a făcut însă Dana Nălbaru EXCLUSIV

Prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie” (PRO TV) a ajutat-o să deschidă o nouă locație, în Otopeni: ”Tănțica” îi zice”
Dragoș Bucur se implică activ în afacerea cu prăjituri a soției, chiar dacă suferă de diabet. Ce mare surpriză i-a făcut însă Dana Nălbaru EXCLUSIV

După renunțarea la cariera muzicală, Dana Nălbaru s-a axat pe creșterea și educația celor trei copii, pe care îi are cu Dragoș Bucur, ca, mai apoi, după ce ei au crescut, să se dedice unui proiect „dulce”, mai precis să facă și să comercializeze produse de cofetărie. Deși nu este deloc domeniul lui, Dragoș Bucur a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că se implică activ în afacerea soției, ba chiar a ajutat-o să deschidă o nouă locație în București.

În ultimii ani, Dana Nălbaru s-a împărțit între educația și creșterea copiilor, Sofia, India Roxana și Kadri, și bistro-ul ei în care produce și comercializează tot felul de dulciuri. Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” (PRO TV) este dependent de injecțiile cu insulină de aproape 20 de ani și că, de atunci, nu are voie să consume zahăr absolut deloc. Însă, din dorința de a nu-și priva partenerul de viață de gustul deserturilor sale, Dana Nălbaru a creat două prăjituri, special pentru el, dar și pentru alte persoane care suferă de diabet. „Din gama ei de prăjituri, două sunt făcute special pentru mine. Fără zahăr, fără nimic”, a povestit Dragoș Bucur în exclusivitate pentru EGO.ro.

Dana Nălbaru
Dana Nălbaru

Dana Nălbaru, despre pasiunea pentru afacerea cu dulciuri: ”Acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume”

Bistro-ul de care se ocupă în momentul de față nu a fost niciodată văzut ca un business propriu-zis, iar motivația principală nu a fost să se îmbogățească, ci să aibă un loc în care Dana Nălbaru să-și ducă pasiunea pentru cofetărie la un alt nivel. Între timp, această pasiune a devenit o afacere de familie. Iar Dragoș Bucur se implică activ și o susține enorm pe mama copiilor lui.

După ce au lansat în România o colecție de drajeuri de lux, cererea a fost mult mai mare decât se așteptau și se pregătesc să deschidă o nouă locație unde Dana să comercializeze toate produsele care o inspiră.

„A venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane, marca YAAOMM. Acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume. În Danemarca există Hygge, iar noi avem acum inspirația Yaaomm, acest „You Are Always On My Mind” (nr. tu ești mereu în mintea mea) pe care îl poți spune cuiva drag, în orice limbă dorești, sub forma unui cadou dulce. În aceste vremuri nu-i nimic mai frumos decât să petreci cu cei dragi, într-o atmosferă caldă, bucurându-te de lucruri simple și rafinate”, afirma acum ceva vreme Dana Nălbaru, fără însă să se gândească o clipă că dulciurile ei vor avea un impact atât de mare și că vor fi extrem de cerute.

Dragoș Bucur și familia
Dragoș Bucur și familia

„Acum deschidem un loc nou în Otopeni. Cred că în vreo 10 zile îi dăm drumul. „Tănțica” îi zice”

Peste câteva zile, vor inaugura o nouă locație, bistro unde Dragoș Bucur s-a implicat activ și s-a folosit de toate cunoștințele în materie de construcții, dobândite pe parcursul emisiunii „Visuri la cheie”, pentru a crea un spațiu primitor.

„Acum deschidem un loc nou în Otopeni. Cred că în vreo 10 zile îi dăm drumul. „Tănțica” îi zice. M-am implicat și eu, absolut. Alex Gavrilescu (n.r. unul dintre arhitecții emisiunii ”Visuri la cheie”) m-a ajutat pe partea de design și de amenajare. Și eu am pus umărul efectiv la treabă. N-a prea fost de dărâmat, aici, dar nu contează”, a mai povestit Dragoș Bucur pentru EGO.ro.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru
Dragoș Bucur și Dana Nălbaru
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.