Din ce face mulți bani Dana Nălbaru. Afacerea ei are mare succes, nimeni nu a mai făcut așa ceva în România

Care sunt produsele pe care oamenii le cumpără cel mai des
Din ce face mulți bani Dana Nălbaru. Afacerea ei are mare succes, nimeni nu a mai făcut așa ceva în România

Dana Nălbaru se bucură de mare succes cu afacerea sa! Fosta artistă din trupa Hi-Q, în prezent în vârstăd e 46 de ani, s-a reprofilat și se ocupă acum cu propia sa afacere. A pornit totul în 2021, iar în prezent îi merge foarte bine.

Dana Nălbaru a deschis un laborator de cofetărie în 2021

În urmă cu mulți ani Dana nălbaru era una dintre cele mai îndrăgiste artiste de la noi. A făcut parte din formația Hi-Q și au fost pe val mulți ani. În anul 2003 însă, cântăreața a decis să continue pe cont propriu cariera muzicală și a părăsit trupa. La scurt timp a ieșit definitiv din lumina reflectoarelor. A decis să se dedice copiilor pe care îi are cu Dragoș Bucur.

După câțiva ani, când copiii au mai crescut, Dana Nălbaru a decis să se lanseze în afaceri. Astfel, în anul 2021 a deschis un laborator de cofetărie. Ulterior, a deschis și o brutărie și s-a asociat cu un bistro din Capitală. Chiar dacă a fost un capitol cu totul nou pentru ea, soția lui Dragoș Bucur a demonstrat că se descurcă.

Cu ce produse i-a cucerit Dana Nălbaru pe cumpărătorii săi

Cu ce a reușit Dana Nălbaru să îi cucerească pe oameni? Este vorba despre prăjituri în formă pătrate, foarte colorate, cu diferite inserții de fructe. Acestea sunt aranjate pe suportul speciale, câte 25, formând un tort în formă cu cub Rubik. De asemenea, și bomboanele făcute în laboratorul său au mare succes printre cumpărători. Sunt fără gluten, zahăr sau lactoză și se vând în cutii atractive. O cutie de 90 de grame costă 29 de lei, iar o cutie de drajeuri de ciocolată, de 220 de grame, costă 59 de lei, potrivit cancan.ro.

De asemenea, are și produse de lux, este vorba despre o colecție pentru adulți. Jeleurile în formă de ursuleți „Gold Prosecco Bears”, sunt cu prosecco și aur comestibil de 24K. Mai există și varianta de “Champagne Strawberry Deluxe”, căpșuni confiate, cu șampanie. O cutie cu 85 de grame cu astfel de jeleuri costă 49 de lei.

„După renunțarea la cariera muzicală am ales să mă ocup de educația copiilor noștri și sunt foarte mândră de felul în care ei s-au format. În ultimul an, însă, datorită faptului că ei au crescut și nu mai e necesar să le fiu alături în permanență m-am concentrat pe realizarea unor proiecte deosebite, în care am investit foarte mult suflet și pasiune. Torturile se bucură deja de succes în rândul iubitorilor de dulciuri fine, acum a venit rândul să prezint consumatorilor de bomboane acest concept nou în România, de dulciuri pentru adulți, care a luat naștere în urma călătoriilor noastre prin lume”, declara Dana Nălbaru atunci când a pornit afacerea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *