Alimentul la care a renunțat complet Florin Busuioc. A reușit să slăbească 15 kilograme

Alimentul la care a renunțat complet Florin Busuioc. A reușit să slăbească 15 kilograme

Florin Busuioc a decis să își schimbe stilul de viață, iar alimentația este primul lucru pe care l-a modificat. Cu ajutorul noii diete, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme. Busu nu vrea însă să se oprească aici. Are de gând să dea jos încă pe atât.

Alimentul la care a renunțat complet Florin Busuioc

Actorul în vârstă de 61 de ani a trecut prin momente de cumpănă în urmă cu aproape 4 ani, când a suferit un infarct pe scenă, la finalul unui spectacol de teatru pe care l-a susținut la Filarmonica Oltenia din Craiova.

A fost internat în spital câteva săptămâni și i s-au montat două stenturi la inimă. Din fericire, Florin Busuioc a trecut însă cu bine peste acel episod, dar a decis că este momentul să își schimbe stilul de viață și să aibă mai multă grijă de sănătatea sa.

Deși nu i-a fost deloc ușor la început, acum Busu se mândrește cu rezultatele sale. A slăbit 15 kilograme, cu ajutorul unui plan alimentar bine pus la punct, dar și a unor proceduri de modelare corporală.

„Încă nu arăt foarte bine, mai am de slăbit cam 15 kilograme, am slăbit deja 15, cu regim și cu niște proceduri de modelare corporală. Aceste proceduri nu neapărat că ajută la slăbit, dar se vede la centimetri, se vede că scad.

La micul dejun, atunci când îl mănânc, pentru că se întâmplă rar, eu mă trezesc la 5:30, dar când mănânc optez pentru un iaurt cu afine, zmeură, puțină nucă pisată și o linguriță de miere, se mai pune și ovăz, semințe de in, câteodată pun și chia.”, a dezvăluit Busu, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a dezvăluit că a renunțat la inclusiv la felul său de mâncare favorit. Tradiționalii mititei nu mai fac parte demult din alimentația acestuia.

„Nu mai mănânc mici, sosuri, paste, pâine. Mănânc doar o pâine fără gluten, care de fapt sunt crackerși.

Eu mă simt puțin vinovat acum, pentru că de ziua mea am fost la un restaurant și am mâncat un biban de mare cu un sos și am mai mâncat și niște focaccia. De tort nu m-am atins, eu nu mănânc.”, a continuat acesta.

Recordul în materie de mici al lui Busu

În trecut, Florin Busuioc a povestit care a fost recordul său în privința numărului de mici consumați la o masă. Actorul nu doar că adoră acest preparat, dar a reușit să mănânce cât pentru un restaurant întreg.

„Dacă vorbiți de mâncat, vă spun recordul meu la mici. La Brăila am mâncat 96 de mici la o masă. Ne-am dus trei băieți și am luat 150 de mici și am zis să ne dea și niște muștar. Am luat vreo 3 borcane de muștar. Băieții nu au putut să mănânce atât de mult, dar eu am mâncat eu 96 de mici!”, povestea Busu acum ceva vreme în cadrul emisiunii La Măruță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *