Carmen Barcan, specialistul care i-a ajutat pe Busu și Andreea Marin să slăbească, dezvăluie secretul transformărilor uimitoare: „Așa se leagă totul!” VIDEO EXCLUSIV

Cum își ajută pacienții

Carmen Barcan este una dintre cele mai renumite terapeute din România, iar oamenii care au lucrat cu aceasta au avut rezultate excepționale. Are o carieră de succes și a lucrat cu persoane cunoscute, printre care Andreea Marin și Florin Busuioc. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre secretele sale atunci când vine vorba despre transformările pe care le au toți cei care vin în cabinetul său.

Carmen Barcan, dezvăluiri despre meseria sa

Carmen Barcan a punctat că nu a simțit presiune atunci când a lucrat cu persoane publice, mai ales pentru că este înconjurată de oameni minunați. Aceasta i-a ajutat pe toți să ajungă la cea mai bună versiune. Ea și-a sărbătorit ziua alături de cei pe care i-a schimbat total, aceștia devenind prietenii săi, ulterior:

“Când îți vin oameni minunați la terapie în cabinet, acasă sau oriunde în altă parte, nu simți presiune pentru că atunci când vrei să faci un lucru meritoriu, referindu-mă la sănătate, nu este deloc greu! Eu am învățat de la toți acești oameni minunați câte ceva și în fiecare zi am construit, atât pentru mine cât și pentru ei!

Este simplu când ești înconjurată de oameni speciali, așa cum sunt ei! Camelia Șucu tocmai a plecat, este un om extraordinar! Toți cei prezenți în această seară sunt oameni extraordinari! Mai sunt și oameni care nu au fost prezenți în această seară! Sunt fericită că am în jur doar persoane minunate!

Cred că atunci când vrei să îți faci propria lume reușești! Reușești cu ajutorul oamenilor, ei sunt cei care îți dau speranță, ei sunt cei care te îndrumă, cei care îți dau o deschidere către tot ce este nou în viață!”

Care este secretul său

În plus, Carmen Barcan a punctat că niciodată nu impune anumite reguli atunci când vine vorba despre slăbit. Aceasta a dezvăluit că toate persoanele alături de care a lucrat au avut rezultate, însă este necesar ca oamenii să accepte anumite sfaturi și să le introducă în viața de zi cu zi, fără să simtă vreo obligație:

“Eu cred că am un atu, răbdarea, iubirea cu care îi îndrum zi de zi, cu care le dau un exemplu prin ceea ce sunt! Niciodată nu m-am gândit să impun niște reguli atunci când cineva mi-a intrat în cabinet! Dimpotrivă, am lăsat la aprecierea fiecăruia să ia ce este mai bun de la mine, de la regulile pe care le sugerez. Așa se leagă totul! Drumul către reușită nu este impus niciodată!

Drumul către reușită are legătură cu acceptarea anumitor lucruri! El este presărat cu reguli știute, dovedite, care sunt transmise de specialiști și autoimpuse de persoanele care intră în terapie! Singuri își impun anumite reguli, noi doar le sugerăm. Vă spun sincer, nu a fost persoană care să nu aibă rezultate când a venit la terapie!

Pe lângă iubire, ofer sprijin! Ofer sprijin și când sunt în cadrul terapiei, dar și când sunt plecați în vacanță! Noi ținem legătura! Toți cei prezenți în această seară sunt, practic, prietenii mei!”

Citește și: Ce probleme avea Andreea Marin înainte să slăbească 20 de kilograme: „Nu puteam respira bine!”. Acum arată senzațional VIDEO EXCLUSIV

Ce spune de fiica sa

De asemenea, Marina, fiica terapeutei, calcă pe urmele mamei sale. Carmen Barcan este extrem de mândră de copilul său:

“Fiica mea tocmai a terminat, o să fie psihoterapeut! Acum se află în supervizare. Este un om blând care oferă iubire, un om care în meseria sa o să facă excelență! Marina este un om deosebit și mă bucur că în ultimii 5 ani a putut să îmi fie aproape! Cele mai bune sfaturi le iei de la mama ta!

Am avut noroc și sunt privilegiată! Și ea este privilegiată cu mine! Suntem binecuvântate pentru că ne vedem aproape zilnic! Vorbim mult, petrecem timp împreună! Rezultatul se vede! Marina este, din punctul meu de vedere, o domnișoară perfectă la 27 de ani!”

Citește și: Cum a reușit să slăbească Florin Busuioc 24 de kilograme, de fapt. „Nu mai am vreo poftă acum!”. El și-a schimbat complet stilul de viață și garderoba VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *