Alimentele pe care Florin Busuioc le-a scos din meniu. Ce nu mai mănâncă după infarctul suferit: “La ora 17.00 este ultima masă”

Alimentele pe care Florin Busuioc le-a scos din meniu. Ce nu mai mănâncă după infarctul suferit: “La ora 17.00 este ultima masă”

Florin Busuioc, celebrul prezentator de meteo la Pro TV, s-a schimbat total după problemele de sănătate din 2018. Actorul a făcut o serie de modificări în alimentație și nu numai. Este foarte determinat să se țină de planul său.

Florin Busuioc a făcut schimbări majore în viața sa

În ultimii șase ani, Florin Busuioc a trecut printr-o transformare semnificativă: a renunțat la fumat și a adoptat o dietă sănătoasă. Infarctul miocardic suferit în anul 2018 l-a determinat să facă schimbări majore în alimentație.

Așadar, cunoscutul prezentator TV a luat decizia de a renunța la țigări, o schimbare cu multe beneficii pentru sănătatea sa. Un aport semnificativ l-au avut medicii și utilizarea plasturilor cu nicotină. În acest fel, Busu a evitat problemele de sevraj și nu a resimțit dorința de a reveni la fumat.

„Să fiu sincer, nu am mai simțit nevoia să fumez, nu că mi-a fost frică sau m-am speriat – nu de aceea m-am lăsat, ci pentru că nu am mai simțit absolut deloc nevoia să fumez. N-am avut ulterior vreo problemă legată de gest, sevraj sau lucruri de genul acesta”, a declarat Florin Busuioc pentru Viva!.

Ce nu mai mănâncă

În ceea ce privește alimentația, Florin Busuioc a scos din meniu pâinea și dulciurile. Acum este adeptul fastingului și a ajustat orele de masă.

„Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci. A doua zi încep să mănânc pe la 12-13, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât”, a explicat actorul.

Câți copii are vedeta Pro TV

Deși este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, puțini știu că Florin Busuioc are trei copii din două căsnicii (un băiat și două fete). Prima lui soție, Marieta Busuioc, era cadru medical la Târgu-Mureș. Din relația lor a apărut Florin Busuioc Jr, născut în 1991.

„Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, a spus Busu într-un interviu.

După divorț, celebrul actor s-a recăsătorit cu Liliana Busuioc, cu care are două fete, Natalie și Catinca: „N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor și am plecat din școală. N-am putut continua și m-am cărat, ca să zic așa. Noi am avut o poveste din două bucăți cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi și ne-am despărțit o vreme”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *