Câți copii are Florin Busuioc, de fapt. De ce s-a despărțit celebrul prezentator de la Pro TV de prima soție. Detalii mai puțin știute

Busu a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de prima soție.

Florin Busuioc este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. Deși este o figură publică, Busu, așa cum mai este cunoscut, a fost întotdeauna o persoană discretă în ceea ce privește viața personală. Puțini sunt cei care știu că actorul are trei copii din două căsnicii. Iată de ce s-a despărțit celebrul prezentator de la Pro TV de prima lui soție.

Cum arată și ce vârste au copiii lui Florin Busuioc

Născut pe 19 mai 1962 în Hunedoara, Florin Busuioc a debutat în televiziune în 1992, jucând rolul principal în filmul pentru copii „Brutus”. Ulterior, a devenit prezentator al emisiunilor „Tip Top Minitop” și „Dăruiești și câștigi”. În 2010, a fost distins cu titlul de „cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa” de către Societatea Europeană de Meteorologie.

Citește și: Alimentele pe care Florin Busuioc le-a exclus definitiv din meniu. Ce nu mai mănâncă: „Mă simt puțin vinovat acum”

De-a lungul timpului, aspectele ce țin de viața personală au fost ținute de actor departe de ochii curioșilor. Astfel că puțină lume știe că Florin Busuioc are trei copii, un băiat și două fete din două mariaje. Prima soție a prezentatorului de la Pro TV, pe nume Marieta Busuioc, era cadru medical în Târgu Mureș. Din relația lor a rezultat un băiat, Florin Busuioc Jr, născut în 1991.

Despre prima lui căsnicie, Busu a mărturisit la un moment dat că s-a încheiat din cauza lui, oferind și motivul care a stat la baza rupturii dintre el și soția sa.

”Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, declara prezentatorul TV într-un interviu.

După divorțul de prima soție, Florin Busuioc s-a recăsătorit cu Liliana Busuioc, o femeie care i-a dăruit două fete, Natalie și Catinca.

”N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor și am plecat din școală. N-am putut continua și m-am cărat, ca să zic așa.

Noi am avut o poveste din două bucăți cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi și ne-am despărțit o vreme.”, spunea Busu despre povestea de dragoste dintre el și mama fetelor sale.

Florin Busuioc si fiica sa, Natalie
Florin Busuioc si fiica sa, Natalie

Natalie Busuioc, într-o relație cu un comediant celebru

Fiica cea mare a cuplului, Natalie, este studentă din anul 2022 la Universitatea Politehnica din București și a terminat Colegiul Național Bilingv George Coșbuc. Chiar dacă tatăl ei este celebru, Natalie preferă discreția și stă departe de lumina reflectoarelor.

Totuși, ea a intrat în atenția publicului datorită relației sale cu Teo Ioniță, un cunoscut comediant. Acesta a făcut parte din echipa lui Cătălin Bordea în emisiunea ”România are Roast”, difuzată pe Antena 1. Iubitul tinerei a confirmat relația amoroasă cu aceasta în timpul unui spectacol de stand-up, când a vorbit despre iubita lui și tatăl ei celebru.

”Hai să vă zic de gagică-mea! Gagică-mea e o femeie foarte mișto. Are ce n-am avut eu niciodată. Și anume, un tată! Are un tată care o susține în tot ceea ce face. Tatăl ei e Florin Busuioc, Busu de la Meteo. Și e pe bune asta. Și se vede în tot ceea ce face: E o fată devreme acasă, instabilă ca vremea și, de fiecare dată când mă cert cu ea, plouă afară. Cred că vorbește cu tac-su: «Tată, dă-le ploaie la săraci!». Și tăticu le dă, imediat bagă ciclonul. Tot fiind cu gagică-mea, am început să dezvolt o relație și cu taică-su. Am început să fim prieteni”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *