Anamaria Prodan, reacție dură, după ce a fost acuzată de Reghe că l-a înșelat cu Dan Alexa. Cum l-a amenințat impresara

Anamaria Prodan a transmis un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: "Facem un ultim apel să treacă la notar, urgent"
Anamaria Prodan, reacție dură, după ce a fost acuzată de Reghe că l-a înșelat cu Dan Alexa. Cum l-a amenințat impresara

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce Laurențiu Reghecampf a declarat că nu ar fi divorțat dacă nu ar fi fost situația cu Dan Alexa, din urmă cu trei ani. Cunoscuta impresară a anunțat că nu va sta cu mâinile în sân și vrea să i se facă dreptate.

Anamaria Prodan, acuzată de Reghe că l-ar fi înșelat cu Dan Alexa

Invitat recent într-o emisiune TV, Laurențiu Reghecampf a declarat că nu ar fi ajuns la divorț dacă nu ar fi existat situația cu Dan Alexa. Această afirmație a deranjat-o pe Anamaria Prodan și imediat a reacționat.

„- Ați mai fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul Alexa?

-Nu”, a fost dialogul dintre Laurențiu Reghecampf și prezentatoarea TV.

La scurt timp după difuzarea emisiunii cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut și ea o serie de declarații cu privire la ceea ce s-a întâmplat în trecut, dar și ce își dorește în continuare. Impresara susține că îl va da în judecată pe antrenorul Craiovei, dacă acesta susține în continuare că ea l-a înșelat.

“Să aud eu că zice Reghe așa ceva (n.r. că impresara l-ar fi înșelat și ea pe antrenorul Craiovei) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!. (…) Aș vrea să termine și să vorbească despre fotbal, căci altfel va antrena la Avântul Prăbușirea! Știe el de ce!”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan

Mesajul Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț, după o căsnicie de 15 ani. Aceștia au decis să pună punct după ce Laurențiu Reghecampf și-a oficializat relația cu Corina Caciuc. Cei doi au devenit părinți în urmă cu o săptămână, atunci când iubita antrenorului a adus pe lume un băiețel.

“Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunța vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiași surse.

„Nu voi permite nimănui să-mi denigreze numele”

Anamaria Prodan spune că nu acceptă ca numele ei să fie denigrat și nici copiii pe care îi are să fie umiliți, mai ales  băiețelul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf, cunoscut drept Bebe.

„Copiii mei sunt mari și demni ca și mama lor. Nu voi permite să-i umiliți, nu voi permite nimănui începând de astăzi să-mi denigreze numele construit greu în ani sau să-mi deranjeze și umilească băiețelul minor”, a adăugat sexy impresara.

4.5 44 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Ana…mi se pare că Reghecamp deja plânge după tine…”Ai grijă cu cine te căsătoreşti!” sau minciuna cu Dan Alexa..că a fost motivul despărțirii.😂😂Ana…Reghe se intoarce la tine…Vrea ca tu să il implori..scoțând acest motiv,la interval..😂😂
    Vai de tine,Reghe..distracțiile şi femeile,te duc la sărăcie..Nu o să mai fii niciodata ceea ce ai fost,băiatule!Ai căzut jos de tot..Caciuşca te afundă..😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.