Andreea Ibacka nu se va mai bucura prea mult timp de prezența lui Cabral acasă. „Este greu de pensionat. Să nu credeți că el se plictisește și s-a apucat de croșetat” VIDEO EXCLUSIV

Andreea și-a făcut curaj și a revenit pe micul ecran, în postura de prezentatoare

La finele anului trecut, Cabral își anunța publicul că are nevoie de o pauză și că, după mai bine de 17 ani de activitate continuă pe micul ecran și mai bine de 25 de ani de televiziune, simte că ar trebui să se odihnească. Se pare însă că această pauză nu va dura prea mult căci Andreea Ibacka, a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că soțul ei va reveni în curând, cu forțe proaspete.

Ce sarcini are Cabral acasă: „A fost pe fișa lui de post”

În momentul de față Cabral se bucură de timpul petrecut în familie și încearcă să aibă cât mai multe activități cu Namiko și Tiago. Ce-i drept, Cabral s-a numărat printre acei tați care s-au implicat în creșterea copilului încă din primele zilele de viață. Cu sau fară pauză, și până acum, fostul prezentator a primit sarcini precise de la soția lui.

„Partea bună este că ei sunt foarte mobili pentru că tatăl lor, într-adevăr, s-a ocupat încă de la naștere, de gimnastică. Foarte serios vorbesc. Namiko face șpagatu perfect și acum pentru că el, fost practicant de arte marțiale, sportiv de performanță, în tinerețe, că eu l-am prins după retragere, a știut ce să facă și cum să facă și după băiță noi am avut ritualul ăsta foarte multă vreme. A fost pe fișa lui de post”, ne-a povestit Andreea Ibacka.

 

Cine o ajută pe Andreea cu cei doi copii: „Noroc că m-au ajutat întotdeauna”

Sarcinile s-au mărit în momentul în care el a intrat într-un concediu prelungit, iar Andreea și-a făcut curaj și a revenit pe micul ecran, în postura de prezentatoare a unei emisiuni de lifestyle.

„Am început recent un alt proiect TV, Happy Cafe, pe Happy, de luni până vineri, unde apropo vă aștept cu subiecte foarte interesante, mai ales pentru noi, femeile. M-am întors practic pe TV, dar eu oricum aveam colaborări și proiecte în online destul de multe și până acum”, a mai declarat soția lui Cabral, completând că nu va fi mult timp singura angajată din familie, căci nu-l vede pe tatăl copiilor ei stând prea mult timp departe de micul ecran.

„Chestia asta că poți să lucrezi de acasă și să ai grijă și de copii în același timp nu prea se aplică, mai degrabă te frustrează pentru că copiii la vârsta asta au foarte multă nevoie de toată atenția ta, 100%. Noroc că m-au ajutat întotdeauna și mama, și soacra, cumnata când a fost cazul, și soțul bineînțeles. Apropos de Cabral, el este greu de pensionat și nu vreau eu să dau așa prea multe din casă pentru că sunt veștile lui. Dar să nu credeți că el se plictisește s-a apucat de croșat”.

„Revine el cu vești”

Deși nu au trecut nici trei luni de când afirma cu tărie că vrea să stea într-un concediu prelungit, Andreea Ibacka ne-a dezvăluit că nu a avut parte de prea mult timp alături de soțul ei, căci acesta a lucrat și în tot acest timp.

„El nici în perioada asta nu a stat locului, practic. Nu te gândi că a stat. S-a dedicat altor proiecte personale, s-a încărcat de noi, de casă, de tot ce aveam de făcut. Spre exemplu acum l-am lăsat să-mi elibereze toată casa, curtea, mai sunt fel de fel de lucururi administrative, de care nu ai timp atunci când ești în platou de dimineața până seara. Revine el cu vești și pe partea aceasta”.

Cu toate acestea, Andreea se bucură enorm că îl are alături de ea și că poate să meargă liniștită la filmările pentru „Happy Cafe”, știind că Namiko și Tiago au parte de distracție cât timp ea nu este prin preajmă.

„E împărțită treaba cu copii, pentru că Namiko este îndrăgostită de taică-su, este zeul suprem. Practic asta se întâmpla și înainte. Adică oricât mă agitam eu să o spăl, să o îmbrac, să-i dau să mănânce, să o duc în parcul de distracții, la cumpărături, peste tot, dacă venea el și spălau mașina în curte împreună, era fascinată de cât s-a distrat cu tata. La momentul acesta Tiago este tot topit, leșinat, îndrăgostit de mine și cumva se echilibrează balanța. Răsuflu și eu ușurată. Parcă îmi și place așa să mă stocărească și pe mine cineva”, a mai declarat amuzată Andreea Ibacka pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.4 49 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *