Andreea Ibacka, trup de fotomodel, după ce a născut de două ori. Pictorial în Republica Dominicană: „M-am jucat de-a sirena din Caraibe”

Andreea Ibacka, pictorial de senzație în Republica Dominicană

Andreea Ibacka se laudă cu un trup de fotomodel, după ce a născut de două ori. Actrița în vârstă de 37 de ani se află în Republica Dominicană, alături de Cabral, care prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Andreea Ibacka, trup de fotomodel, după ce a născut de două ori

Andreea Ibacka petrece câteva luni în Republica Dominicană, acolo unde Cabral muncește. Alături de ei sunt și copiii lor, Tiago și Namiko. Când au puțin timp liber se relaxează cu toții. Asta s-a întâmplat și zilele trecute, atunci când Andreea a făcut o ședință foto de senzație.

“Viața în Dominicană n-are nevoie de filtru. Probabil au cele mai frumoase culori pe care le-am văzut vreodată: apa, vegetația, răsăritul… toate par desprinse de pe o altă planetă. Nu m-am putut abține, deci, am lăsat lopățelele și castelele de nisip (#momlife) și pentru câteva minute m-am jucat de-a sirena din Caraibe. 🧜‍♀️ Swipe stânga, să vezi și întâlnirea cu pirații, tot din Caraibe și dânșii. 🏴‍☠️⛵️”, a scris Andreea Ibacka.

Dacă în primele două poze apare doar Andreea Ibacka, relaxându-se pe plajă, în cea de-a treia sunt și Cabral și unul dintre copii, semn că sunt împreună în permanență.

Andreea și Cabral Ibacka
Andreea Ibacka

Andreea și Cabral Ibacka, formează un cuplu de mai bine de 14 ani

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu de mai bine de 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Recent, în exclusivitate pentru ego.ro, Andreea Ibacka a dezvăluit explicația numelor celor doi copii. Vedeta susține că s-au gândit destul de mult până au găsit ceva care să se potrivească cu numele de familie, Ibacka.

“Să știi că povestea asta cu numele, pseudonimele lor și așa mai departe, n-a fost că am vrut noi să ne dăm interesanți, ci pur și simplu am căutat nume până în ultimul moment și am găsit foarte greu un nume care să se potrivească. În primul rând numele de familie este așa mai ieșit din comun și am zis noi că nu se potrivea cu orice nume românesc. Cu toate astea voiam să fie ceva suficient de simplu de scris și de citit în așa fel încât să nu-i greșească și prenumele și numele, că, na, Ibacka nu e chiar la prima mână”, a povestit Andreea Ibacka pentru EGO.ro.

Andreea Ibacka
Andreea Ibacka

Cine sunt vedetele care participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cele 12 vedete care și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

8 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.