Andreea Marin, imagine rară de la 19 ani. Cum arăta vedeta când a participat la Miss România. Apariție de senzație

Andreea Marin a participat la concursul de frumusețe în 1994

Scris de: Daoud Andra

27 Jan. 2023

Andreea Marin a devenit cunoscută publicului larg în perioada în care a început să prezinte „Surprize, Surprize”. Puțini știu însă că vedeta de televiziune începuse să studieze într-un domeniu cu totul diferit și să cocheteze și cu modelling-ul înainte de a apărea la televizor. Cum arăta Andreea Marin la 19 ani, atunci când a participat la Miss România și cine a convins-o să se înscrie.

Imagini de colecție cu Andreea Marin la 19 ani

Andreea Marin a urmat cursurile unui liceu cu profil real, după care s-a înscris la o facultate de informatică. Nu știa, la vremea aceea, că televiziunea este domeniul care i se potrivește cel mai bine, însă pe lângă inteligență, avea și o serie de calități fizice care o făceau să se remarce. Vedeta era înaltă și avea același zâmbet cuceritor de astăzi, motiv pentru care prietenii ei au convins-o, la vârsta de 19 ani, să se înscrie la un concurs de miss.

Citește și: Relația specială pe care Andreea Marin o are cu fiica ei, Violeta. Ce fac în fiecare dimineață: „E frumos să trecem prin viață împreună, prietene” VIDEO EXCLUSIV

Se întâmpla în anul 1994, iar Andreea Marin a avut concurență serioasă: și Roberta Anastase, fosta președintă a Camerei Deputaților, a participat la concursul național de frumusețe în același an. Chiar dacă s-a descurcat excelent pe podium, Andreea Marin nu s-a simțit deloc în largul ei în această ipostază. Imaginea de la Miss România 1994 poate fi văzută în galeria foto.

Vedeta a declarat recent că nu a văzut acea experiență ca pe ceva care să o propulseze în viață, amintindu-și de participarea la Miss România.

„Nu știu vârsta, cred, vreo 19 ani aveam și prietenii din jur care mă tot împingeau de la spate. A fost o experiență. Pentru mine nu era ceva care să mă propulseze în viață. Cred în ce am aici (n.r. în cap) mai degrabă!”, a spus ea, pentru Impact.ro.

Andreea Marin, imagine rară de la 19 ani
Andreea Marin, în perioada în care prezenta „Surprize, surprize”

Andreea Marin, despre ținutele în care se simte cel mai bine

De-a lungul anilor, Andreea Marin a colaborat cu designeri consacrați, care i-au creat ținute care mai de care mai spectaculoase. Când prezenta „Surprize, surprize”, vedeta se afișa la fiecare ediție purtând rochii elegante. Cu timpul, a descoperit stilul vestimentar care i se potrivește și culorile care o avantajează cel mai mult.

Citește și: Cum o cheamă pe Andreea Marin, de fapt, în buletin. Puțini știu că acesta este numele ei complet

„Prefer albul și negrul, așa cum port și acum, prefer simplitatea, detaliile care pot fi puțin deosebite, scoțând din comun o croială clasică de pildă, altfel nu cred că haina face pe om, cred că haina îl ajută pe om. Dacă nu ești om cu adevărat, nu ai nicio șansă, orice haină ai purta!

Am început istoria Surprizelor (n.r emisiunea pe care a prezentat-o la TVR din 1999 până în 2007 ) cu o creatoare de asemenea cunoscută: Doina Levintza. Nu pun foarte mare preț pe lucrurile astea, pe etichete, pun însă preț pe felul în care te face să te simți o haină atunci când o așezi pe tine, indiferent că are un nume cunoscut sau nu.”, a mai precizat vedeta, pentru aceeași sursă.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *