Relația specială pe care Andreea Marin o are cu fiica ei, Violeta. Ce fac în fiecare dimineață: „E frumos să trecem prin viață împreună, prietene” VIDEO EXCLUSIV

„Ea a avut un exemplu bun în mine, în sensul că eu nu am fost un om al exceselor”

Pe 15 decembrie, acum 15 ani, Andreea Marin o aducea pe lume pe fiica ei, Ana Violeta. De atunci viața i s-a schimbat complet, după cum chiar ea mărturisește, iar totul se învârte în jurul fiicei sale. Andreea Marin a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că pentru ea Violeta rămâne tot un bebeluș cu care își dorește să își petreacă tot timpul, cu toate că este conștientă că fiica pe care o are cu Ștefan Bănică s-a transformat deja într-o adolescentă.

Andreea Marin: „Mie îmi place naturalețea și îmi place să mă apropii cât mai mult de ceea ce natura a lăsat bun pentru noi”

Oricât de mult ar încerca Andreea Marin să vadă în Violeta același copil mic, care are mereu nevoie de susținerea ei, Violeta a crescut și se îndreaptă către propriul ei drum în viață. De aceea, vedeta TV încearcă să profite la maximum de fiecare minut petrecut împreună și de fiecare etapă a vieții fiicei sale. Astfel încât, pentru că nu mai este la vârsta la care să citească împreună povești sau să aibă tot felul de jocuri, Andreea Marin încearcă să intre în lumea ei. Pentru că la 15 ani fetele încep să testeze primele produse cosmetice și de îngrijire corporală, Andreea Marin nu exclude ideea de a crea împreună cu Violeta o gamă de produse pentru adolescente, mai ales că nu este deloc străină de acest domeniu, având deja pe piață o cremă de noapte care îi poartă numele.

„O cremă hidratantă și cu toate proprietățile necesare tenului meu îmi lipsea atunci, într-adevăr ea s-a născut împreună cu niște oameni frumoși de aici și din Franța. Am reușit să o facem să devină realitate. Nu m-am gândit la următorul pas, nu este asta menirea mea, însă nu este o idee rea. O să mă gândesc, mai ales că am fiica adolescentă acum, începe să fie și ea curioasă, și atunci cred că nu ar fi rea o gamă care să răspundă nevoilor adolescentelor, fără excese, fără să le afecteze tenul încă foarte tânăr, neafectat încă de metode invazive sau mai știu eu ce se mai găsește pe piață în ziua de astăzi”, ne-a povestit Andreea Marin, completând că în cazul în care va avea o astfel de gamă alături de Violeta va avea grijă să lansez doar produse care să fie în ton cu pielea adolescentelor.

„Mie îmi place naturalețea și îmi place să mă apropii cât mai mult de ceea ce natura a lăsat bun pentru noi. Altfel îmbătrânit prematur și nu asta ne dorim”.

„Ea a avut un exemplu bun în mine, în sensul că eu nu am fost un om al exceselor”

Deși nu a fost adepta machiajului și nici nu și-a impulsionat fiica să folosească prea multe produse de îngrijire corporală și facială, Andreea Marin este conștientă de faptul că Violeta este adolescentă și că este firesc să aibă tot felul de experimențe. De aceea a avut grijă să facă cu ea educație din acest punct de vedere, mai ales că în clipa de față, tinerii au acces la tot felul de informații pe care nu le pot verifica singuri.

„Există tentații și e foarte greu să le faci față și să explici copilului tău când vede atâtea lucruri pe internet de exemplu. E greu să-i zici de ce un produs este bun și altul nu. Dacă îl folosește X sau Y o fi bun, își pune ea întrebarea. Și atunci trebuie să existe o alternativă clară, viabilă și să-i spui care produse sunt special pentru adolescente”, a mai povestit Andreea Marin pentru EGO.ro, completând că, din fericire, ea a avut grijă să fie un model pentru fiica ei.

„Există și părinți care, din păcate, îi îndreaptă către soluțiile astea prematur. E problema și alegerea lor și este păcat să fie așa. Nu este cazul nostru. Totuși ea a avut un exemplu bun în mine, în sensul că eu nu am fost un om al exceselor, deși lucrez în acest domeniu, al televiziunii, care îți impune o conduită și machiajul destul de des. Însă cum abordezi această poveste, cât de mult duci lucrurile și cât de mult îți încarci tenul și viața, nu e așa, cu tot felul de produse, asta este doar decizia ta”, ne-a mai povestit fosta prezentatoare TV.

Violeta
Violeta

„Chiar mă trezesc dimineața cu ea în brațele mele”

Din fericire, Andreea Marin se numără printre acei părinți fericiți care nu resimt prea mult trecerea copiilor la perioada adolescenței și transformările acestora. Cu toate acestea nu îi vine să creadă că Violeta s-a transformat într-o domnișoară.

„Mai ales când stăm umăr la umăr pentru că avem aproape aceeași înălțime și eu o văd la fel de bine în brațele mele ca bebeluș. Chiar râd uneori și îi spun că va fi pentru mine mereu bebelușul meu, asta este. E frumos să trecem prin viață împreună, prietene, și să avem încredere una în cealaltă. În același timp, fiecare etapă are frumusețea ei și greutățile ei”, ne-a mai povestit Andreea Marin, completând că în continuare fiica ei vine dimineața în patul ei pentru a petrece măcar câteva minute îmbrățișate.

„Chiar mă trezesc câteodată dimineața cu ea în brațele mele. Nu ne culcăm împreună, dar ne trezim. Mă trezesc cu ea alături. E frumos pentru că la adolescență ei caută să se îndepărteze de noi, să-și câștige independența și câte o surpriză din asta îmi face bine așa”. Până va pleca pe drumul și astfel de momente vor deveni o amintire, Andreea Marin se bucură de prezența Violetei și încearcă să-și creeze cât mai multe amintiri frumoase împreună.

Fiica Andreei Marin împlinește 15 ani

Cele două se pregătesc de petrecerea adolescentei, iar zilele viitoare vor continua cu petrecerea aniversară a Andreei. „Acuși pe 15 e ziua ei și la o săptămână după, ziua mea”, a mai declarat Andreea Marin pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.6 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *