Artista pe care Nicolae Ceaușescu a iubit-o în secret. Asta a stârnit furia Elenei Ceaușescu, ce a făcut imediat cum a aflat

Dictatorul a făcut un gest ieșit din comun în public
Artista pe care Nicolae Ceaușescu a iubit-o în secret. Asta a stârnit furia Elenei Ceaușescu, ce a făcut imediat cum a aflat

Nicolae Ceaușescu ar fi iubit în secret o cunoscută artistă. Acesta s-ar fi dat de gol în public cu privire la admirația către cântăreață, gest care ar fi înfuriat-o teribil pe Elena Ceaușescu.

Artista pe care Nicolae Ceaușescu a iubit-o în secret

S-a spus de-a lungul timpului că Nicolae Ceaușescu ar fi avut o idilă cu Matilda Pascal Cojocărița. Dictatorul a făcut un gest ieșit din comun în public atunci când i-a sărutat mâna artistei. Ar fi fost momentul care a înfuriat-o foarte tare pe Elena Ceaușescu.

Matilda Pascal Cojocărița s-a făcut remarcată pentru prima dată în 1979, când avea doar 21 de ani. Atunci a câștigat premiul care la acel moment era echivalentul titlului de Miss România din prezent. Evenimentul respectiv a avut loc la Costinești și a reprezentat startul carierei artistei.

Ce s-a întâmplat între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu

În prezent Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, însă lucrurile nu au fost deloc ușoare pentru ea în timpul lui Nicolae Ceaușescu. S-a zvonit atunci că dictatorul ar fi spus despre Matilda că este „o comoară națională cu voce de privighetoare”. Aceste vorbe au înfuriat-o pe Elena Ceaușescu, care suferea din cauza geloziilor. Aceasta ar fi încercat să își “lovească” presupusa rivală. Un apropiat al Matildei Pascal Cojocărița a dezvăluit mai târziu că momentul în care au apărut crizele de gelozie a fost atunci când Nicolae Ceaușescu i-a sărutat mâna Matildei pe postul național. Apoi Elena Ceaușescu a decis ca Matilda Pascal Cojocărița să fie interzisă la petrecerile unde ea și Nicolae Ceaușescu participau.

Deși a fost întrebată, Matilda Pascal Cojocărița nu a vrut să dea curs discuției despre pasiunea pe care ar fi avut-o Nicolae Ceaușescu pentru ea.

Matilda Pascal Cojocărița și soțul său
Matilda Pascal Cojocărița, artista pe care Nicolae Ceaușescu a iubit-o

Matilda Pascal Cojocărița, două căsnicii

În anul 1980 Matilda Pascal Cojocărița s-a căsătorit cu primul ei soț. Au împreună un fiu. Mariajul s-a încheiat când băiatul lor avea cinci ani. S-a mutat la Bistrița acolo unde a cântat o perioadă alături de violonistul Ștefan Cigu. După un timp au decis să se căsătorească. Și el mai fusese căsătorit și avea doi copii din căsnicia anterioară. În prezent formează un cuplu extrem de apreciat din domeniul muzicii populare. Fotografiile lor primesc mii de aprecieri și comentarii pe rețelele de socializare.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
8 267 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.